sursa foto:  curierulnational.ro

Atomica a explodat în spațiul public! Pe ce post ar fi lucrat, de fapt, noul ministru al Muncii, Marius Budăi

O adevărată bombă a explodat în spațiul public! După ce Lia Olguța Vasilescu a ales să părăsească Ministerul Muncii și Justiției Sociale (MMJS), fotoliul de ministru al acesteia a fost preluat de către Marius Constantin Budăi.

Jurnalistul Ion Teleanu face o dezvăluire incredibilă într-un articolul publicat pe Puterea.ro. Conform acestuia, Marius Budăi a lucrat ca șofer, între 1995 și 2008, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, deși în CV-ul postat pe site-ul Guvernului spune că a ocupat alte poziții.

„În CV-ul postat pe site-ul Guvernului, el a menționat că, în perioada 1995-2008, a fost “referent, inspector, inspector de specialitate” la Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilul Botoșani, iar între 2009 și 2013, a ocupat postul de “șef serviciu achiziții publice, administrativ”.

Însă, potrivit informațiilor noastre, în perioada 1995-2008, adică timp de vreo 13 ani, Marius Constantin Budăi a fost într-adevăr încadrat ca “referent, inspector, inspector de specilitate”, dar, în realitate, a fost șofer la Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilului Botoșani. Ulterior, el a figurat ca “șef serviciu achiziții publice, administrativ” la aceeași instituție, adică a fost magazionerul acestei direcții”, scrie Ion Teleanu.

Vezi și Vești bune pentru abonații acestui operator! Vor putea recepționa aceste programe gratuit

Lovitură puternică pentru acești români! Taxe și impozite mai mari începând de anul viitor-Vezi dacă ești pe listă

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce mașina i-a fost făcută praf în accidentul de azi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare