sursa foto:  spynews.ro

Autorităţile au luat măsuri speciale – Au decis soarta criminalei de la metrou

Femeia care a şocat România continuă să creeze probleme. Criminala de la metrou, Magdalena Şerban, le dă mari bătăi de cap autorităţilor. Femeia care a ucis o tânără după ce a împins-o în faţa metroului, nu s-a liniştit nici în spatele gratiilor.

S-au luat măsuri radicale asupra acesteia pentru că Magdalena Serban are un comportament oscilant. Internata la Spitalul Penitenciarului Jilava, criminala de la metrou a cerut, in prima faza, sa fie lasata in libertate si a facut chiar un demers in acest sens, prin avocata ei, însă, cererea i-a fost respinsă.

Sursele de la tribunal au sustinut atunci ca ea ar fi incoerenta in declaratii in fata magistratilor, le-ar fi cerut sa fie plasata in arest la domiciliu sau control judiciar si ar fi precizat ca locuieste in Craiova. Ea a marsat pe ideea ca se afla in greva foamei şi că ar fi lovit-o şi un gardian, conform KanalD. A revenit asupra declaratiilor si a sustinut ca este bine tratata la puscarie. Totusi, a devenit din ce in ce mai retrasa si multa vreme nu a dorit sa comunice cu nimeni.

“Femeia a reactionat bine la medicamente si, o vreme, a incercat sa le intre pe sub piele oamenilor de la spital. Insa, cand a vazut ca nu are sanse sa fie eliberata conditionat, ea parca s-a demoralizat si a avut o atitudine diferita fata de toata lumea. Nu mai vorbeste cu nimeni, desi este a fost lasata pe langa alti pacienti aflati in situatii asemanatoare”, au dezvaluit persoane autorizate la vremea respectiva.

Totul a durat vreo doua saptamani, timp in care Magdalena Serban a urmat un tratament medicamentos special.

“Dupa ce a stat retrasa, femeia s-a schimbat. A luat tratamentul si parea in regula. Comunica si era mai vesela. Pana de curand insa, cand a avut din nou niste reactii care i-ar fi determinat pe medici sa ia masuri! A fost recalcitranta cu toata lumea, asa ca a fost izolata din nou! Acum, ea sta doar in salonul sau si nu mai are voie sa intre in contact cu nimeni. Sta singura si atat! Asa este cel mai bine, sa fie tinuta sub control si supravegheata medical de specialisti”, au povestit surse autorizate pentru stirilekanald.

Vezi și Radu Banciu îl ‘distruge’ pe Darius Vâlcov: ”Era un slujbaș al statului, un funcționar public care…”

Atenție! Ce trebuie să știe românii care au lucrat cel puțin trei ani în statele Uniunii Europene

ATENȚIE! NU o să mai bei NICIODATĂ apă de la robinet, după ce o să vezi aceste IMAGINI

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare