sursa foto:  Facebook

Avem dosarul lui Vlad Pascu! Era „cocktail” de droguri când a produs accidentul de la 2 Mai și mergea după o nouă doză cu 200 de kilometri la oră!

Dezvăluiri halucinante din dosarul lui Vlad Pascu! Tânărul care a produs accidentul de la 2 Mai era sub influența mai multor substanțe interzise și gonea pe străzi, când i-a ucis pe Sebastian și Roberta. Mai mult de atât, se pare că era disperat să-și procure și alte droguri! Prietenii au încercat să-l dea jos de la volan, dar nu au avut cu cine să se înțeleagă.

Pe data de 19 august 2023, copilul de magnați a provocat un accident mortal în apropiere de stațiunea 2 Mai. Lovitura pe care a dat-o cu bolidul său de lux nu doar că a ucis doi tineri, Sebastian și Roberta, de 20 și 21 de ani. A și băgat în spital, pentru o perioadă cuprinsă între 4 și 70 de zile, alți 3 tineri! Familia a încercat să-l scape de condamnare, dar un asemenea caz nu poate scăpa nepedepsit.

În prezent, Vlad Pascu este judecat la Tribunalul Mangalia pentru faptele sale, prilej cu care au fost făcute publice detalii din dosarul său.

Ce droguri luase Vlad Pascu atunci când a produs accidentul mortal

În urma unei expertize, autoritățile au stabilit că Vlad Pascu consumase un adevărat „cocktail” de substanțe strict interzise și periculoase. Nu este de mirare că a pierdut controlul mașinii, din moment ce n-ar fi avut ce căuta la volan, într-un astfel de stadiu.

„În urma analizării probelor biologice recoltate de la inculpatul (Pascu Mihai Vlad – n.r.), s-a constatat prezenţa în sânge a substanţelor cocaină, benzoilecgonina (metabolit cocaină), MDA, MDMA (metamfetamine), benzodiazepină, tramadol, iar, în urină, a substanţelor cocaină – metabolit, MDMA – metabolit, MDA – metaboliţi, bromazepan, tramadol metabolit”, se arată în motivarea instanței.

CITEȘTE ȘI: Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu au ieșit din sala de judecată plângând în hohote! Judecătoarea a întrebat dacă victima decedată se află în sală!

Mergea să-și cumpere altă doză!

De parcă nu ar fi fost suficient, Vlad Pascu se pregătea să mai consume și alte substanțe, în timp ce era la volan. Făcea manevre haotice în trafic, iar prietenii au încercat să-l dea jos de la volan, dar nu a fost cu putință.

„În cauză au fost audiaţi numiţii (…), prilej cu care au relatat că (Pascu Mihai Vlad – n.r.) a venit la locul lor de cazare din Vama Veche, iar, în jurul orei 00.00, au plecat cu acesta să facă o plimbare cu maşina.

Martorii au relatat că inculpatul (Pascu Mihai Vlad – n.r.) a condus autoturismul pe mai multe străzi din localitate după care a ieşit pe drumul spre Mangalia şi apoi înapoi spre loc 2 Mai.
În aceeaşi împrejurare, martorii au declarat că inculpatul conducea cu viteză foarte mare (chiar şi 200 km/h), efectuând manevre periculoase (drifturi, manevre haotice şi agresive), motiv pentru care (…) şi (…) i-au cerut să oprească şi au coborât din maşină. (…)

Martorii au mai afirmat că, la controlul autovehiculului, în portiera din stânga faţă, a fost găsită o folie de pastile diazepam şi un pachet de ţigări, în care se afla un joint.

Numitul (…) a precizat că, anterior, inculpatul (Pascu Mihai Vlad – n.r.) l-a abordat, spunându-i că îi oferă 200 de lei pentru 2 boabe (comprimate ecstasy), însă i-a răspuns că nu are astfel de pastile”, extras din dosarul lui Vlad Pascu.

CITEȘTE ȘI: Judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu este în sală ar putea fi dată afară din magistratură! Ancuța Ioana Popoviciu va fi anchetată de Inspecția Judiciară!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare