sursa foto:  Facebook/Digi 24

Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu au ieșit din sala de judecată plângând în hohote! Judecătoarea a întrebat dacă victima decedată se află în sală!

Pe data de 22 februarie, la Judecătoria din Mangalia, începe primul termen în cazul Vlad Pascu. Copilul de magnați care a produs tragedia de la 2 Mai a fost adus în sala de judecată, alături de părinții lui Sebi și ai Robertei, cei pe care i-a ucis când a condus drogat. Evenimentele din sală i-au făcut pe părinți să plângă, mai ales după ce au auzit gafa de proporții pe care a făcut-o judecătoarea!

Procesul de la Mangalia este o dovadă clară a carențelor enorme care există în justiția din România! Trebuia să înceapă, în mod normal, pe data de 22 februarie, dar abia pe 14 martie va debuta, de fapt. De ce?  Pentru că părinții celor două victime au venit de dimineața, n-au dormit toată noaptea pentru a putea veni tocmai la Mangalia, dar Vlad Pascu nu era! De dimineață, a fost scos din arestul preventiv și a fost dus, mai întâi, la Tribunalul Constanța. În acest timp, tatăl lui Sebi stătea în picioare, cu poza fiului său în brațe.

„E bătaie de joc, ne trezim cu noaptea-n cap să ajungem la Mangalia și cel care ne-a omorât copiii nu poate să fie prezent la proces! Știau de mult că îl duc la tribunal la ora 9.00, puteau să ne anunțe și pe noi”, au declarat părinții Robertei la ieșirea din judecătorie.

Părinții lui Sebi au izbucnit în lacrimi! Greșeală majoră făcută de judecătoare

În timpul procesului, judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu de la Tribunalul Mangalia a întrebat dacă Sebi este în sală. În condițiile în care Vlad Pascu este adus în fața magistraților pentru că i-a ucis pe cei doi tineri, sub influența substanțelor interzise. La o asemenea întrebare, ce să mai spună bieții părinți, care își plâng copiii de mai bine de jumătate de an?!

„Judecătoria Mangalia nu este… când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală… N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi vrea buletinul. M-am uitat la el. Un nemernic. M-am uitat în jos, n-am mai putut să mă uit în ochii lui (când a vorbit Vlad Pascu, n.r.)”, a spus tată lui Sebi pentru Digi 24.

CITEȘTE ȘI: Tragedia de la 2 Mai. Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis două persoane, rămâne în arest încă 30 de zile

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv

Pe data de 22 februarie, Vlad Pascu s-a ales cu încă 30 de zile de arest preventiv. Mai mult decât atât, iar a cerut arest la domiciliu, ca să-și poată continua studiile. Culmea, procesul a fost amânat pentru că tânărul de 19 ani, cu părinți care sunt afaceriști bogați, a rămas fără avocați!

„Respinge ca neîntemeiată contestatia formulată împotriva încheierii de şedintă din data de 09.02.2024 a Judecătoriei Mangalia, de inculpatul Pascu Matei Vlad (…), cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului”, se arată în minuta instanţei.

În situația în care Sebi și Robeta sunt morți de pe data de 18 august, Vlad Pascu este tot în „arest preventiv”. Familiile care și-au pierdut copii de 20, respectiv 21 de ani, încep să rămână fără speranță în justiție. Familia Pascu a încercat toate mijloacele să-l scape pe fiul lor de închisoare. Miruna Pascu a ajuns chiar în arest preventiv pentru că a încercat să mituiască martorii. Rămâne de văzut ce „semn” mai au nevoie magistrații, pentru a face dreptate!

CITEȘTE ȘI: Magistrații au luat decizia, Vlad Pascu rămâne după gratii! A patra tentativă a criminalului de a scăpa de închisoare a eșuat!

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare