sursa foto:  kmgauto.ro

Avertisment dur pentru guvernanți: ‘Nu poți să le ceri oamenilor prețul întreg pentru rovignetă în condițiile în care noaptea nu au voie să circule’

Senatorul PSD de Neamț Răzvan Cuc a anunțat că a depus în Parlament o propunere de modificare a legii care reglementează tariful de utilizare a drumurilor naționale.

Fostul ministru al Transporturilor din ultimele două guvernări social-democrate a declarat că adoptarea acestei iniţiative este o reparaţie obligatorie.

„În condiţii de stare de asediu sau de urgenţă, plata rovignetei se va suspenda. Iar în condiţiile stării de alertă, se va înjumătăţi. Nu poţi să le ceri oamenilor preţul întreg pentru rovignetă în condiţiile în care noaptea nu au voie să circule. Practic, de la începutul restricţiilor de circulaţie, guvernul-foarfecă i-a înşelat pe români: a interzis deplasările noaptea, dar a cerut ca taxa de drum să fie plătită integral. O măsură absurdă şi cinică, totodată! Nu poţi să ceri nimănui să plătească pentru ceva ce nu primeşte”, a scris pe Facebook Răzvan Cuc.

Parlamentarul social-democrat şi-a exprimat speranţa ca modificarea legislativă propusă de el să fie aprobată.

„Sper ca această modificare să fie votată de suficienţi parlamentari încât să treacă. Nu vreau să cred că toţi parlamentarii acestei coaliţii îşi urăsc poporul. Nu vreau să accept ideea că toţi aceşti parlamentari sunt cinici aşa cum este tandemul Iohannis-Cîţu şi obsedaţi ca nu cumva vreun român să ducă mai mulţi bani acasă. Ştiu că nu există niciun pic de empatie din partea acestor contabili ai dezastrului de la guvern. Sper, însă, să adunăm destule voturi în Parlament ca această reparaţie necesară să devină realitate”, a adăugat senatorul PSD de Neamţ Răzvan Cuc, informează agerpres.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare