sursa foto:  theconversation.com

Avocatul Gheorghe Piperea, mutare pentru persoanele nevaccinate: Am depus la MS și DSP cererea de eliberare a certificatului verde pentru imunitate naturală

Avocatul Gheorghe Piperea a anunțat că a depus, la Ministerul Sănătății și DSP, cererea de eliberare a Certificatului Verde pentru imunitate naturală.

Piperea susține, într-un articol publicat pe Activenews.ro, că a efectuat un test de imunitate celulară și în baza acestuia dorește să obțină Certificatul Verde.

„Vă anunț că am depus la MS și DSP cererea de eliberare a certificatului „verde” pentru imunitate naturală, urmând a depune curând și acțiunea în instanță pentru obligarea MS și a DSP la eliberarea acestui certificat, pe motiv că, în condițiile Regulamentului UE, imunitatea naturală este, științific probat, echivalentă celei artificiale. Ba chiar mai eficientă și mai durabilă în prevenirea transmiterii agentului patogen.

Testul pe care l-am efectuat nu este un test de anticorpi, ci un test imunitate celulară, de transformare limfoblastică.

Cu toate acestea, Regulamentul UE permite și utilizarea unui test de anticorpi pentru proba imunității naturale. În această situație sunt milioane de cetățeni români care au avut de-a face cu acest agent patogen, cu sau fără cunoștința faptului că au fost infectați. Oricine poate utiliza acest model de acțiune: mai întâi, se formulează o petiție la MS și DSP, după care, în caz de refuz de răspuns sau în caz de răspuns negative, se formulează o acțiune în contencios administrativ, la Curtea de apel unde fiecare are domiciliul”, dezvăluie Piperea.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare