Avocatul Tonel Pop a răbufnit:’Scenariul este varză și Dincă minte de stinge’

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că luni va fi reconstituit cazul Alexandrei, iar marți al Luizei, acesta considerând să timpul este insuficient, deoarece Gheorghe Dincă spune lucruri aberante.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, fata de 18 ani care a dispărut de cinci luni, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, în Caracal, a declarat, duminică, la RTV, că timpul stabilit pentru reconstituirile presupuselor crime este insuficient.

„Din moment ce o întrebare pusă la audiere lui Dincă durează cu tot cu răspuns cam două ore pe o chestie de genul dacă a luat cu mâna stângă sau cu mâna dreaptă, vă dați seama cât ar trebui să dureze să faci reconstituirea pe una dintre infracțiuni, respectiv pe un omor. Cam între una și două luni (e nevoie – n.r.) pentru reconstituirile acestea, în contextul în care ne aflăm în această fază în care Dincă nu își aduce aminte. De fapt, dacă i se spune ce a făcut, el spune că este așa. Apoi se contrazice de trei ori în trei minute și tot așa. Nu cred că se vor putea face într-o zi aprecieri”, a spus Tonel Pop, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, procurorii vor încerca să reconstituie luni cazul Alexandrei Măceșanu, iar marți, cazul Luizei Melencu. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocați.

„Vom participa avocații. Luni a fost programată, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra și marți în ceea ce o privește pe Luiza reconstituire. Vor începe de dimineață”, a mai spus Pop.

Avocatul consideră că reconstituirea nu se poate face într-o perioadă atât de scurtă de timp, dat fiind faptul că Dincă se contrazice în declarații.

„Ca să reconstitui ce a fost acolo e nevoie, la modul ideal, de cel puțin o săptămână sau două, iar în situația în care suntem noi acum, cam o lună de zile pentru fiecare caz. Nu au cum să reconstituie, pentru că nu au scenariu. Dincă nu a explicat ce și cum, deci nu au cum să reconstituie. Nu au ce să reconstituie. Scenariul este varză și Dincă minte de stinge. Spune lucruri aberante care nu pot fi puse în practică și nu au un curs logic rațional”, a mai afirmat Tonel Pop.

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

 

Vezi și:Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

Servicii gratuite pentru mii de români- Cine sunt norocoșii

EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare