las fierbinti 1

sursa foto:  facebook

Bețivul Celentano are cel mai mare salariu din Las Fierbinți! Ce sumă amețitoare încasează Adrian Văncică

Serialul marca PRO TV, „Las Fiebinți” este unul dintre cele mai urmărite seriale din România. Au trecut mai bine de zece ani de la lansare, însă, și, în acest moment, rupe audiențele.

Primele filmări au avut loc pe 1 martie 2012, iar locul acțiunii a fost și a rămas, de la primele secvențe, localitatea Fierbinți-Târg, județul Ialomița.

Cât încasează actorii din „Las Fiebinți”

Serialul „Las Fierbinți” a început în anul 2012 și a ajuns deja la 19 sezoane difuzate. Actorii care joacă roluri esențiale sunt: Mihai Bobonete (Bobiță), Anca Dumitra (Geanina), Adrian Văncică (Celentano), Mihai Dragomir (Dorel), Constantin Diță (Giani), Cuzin Toma (Firicel), Horațiu Mădăele (Moș Peleuș) și mulți alții.

PRO TV a avut de câștigat enorm de pe urma serialului, motiv pentru care și salariile actorilor sunt pe măsură.

Citește și: S-au inspirat din ‘Las Fierbinți’? Noua metodă pe care o folosesc infractorii pentru a face rost de bani de la cetățeni

Adrian Văncică (Celentano)

Se pare că  Adrian Văncică este cel mai bine plătit actor din „Las Fierbinți”. Cu toate că rolul său este de om simplu, la limita sărăciei, în viața reală pentru fiecare episod acesta ar încasa, nici mai mult, și nici mai puțin de 1.500 de euro.

Actorul a reușit să intre perfect în pielea personajului, deși în viața reală acesta spune că nu bea absolut deloc alcool.

Mihai Bobonete (Bobiţă)

Pe locul secund vine actorul Bobonete, cu rolul cârciumarului în serial. Pentru fiecare episod filmat, Mihai Bobonete primește 1.000 de euro, sumă pe care o încasează din 2012.

Costi Diţă (Giani)

Și Geani încasează tot 1.000 de euro. Acesta declara în urmă cu ceva timp că  uneori îi este greu să iasă din ea, telespectatorii admirând modul în care acesta a intrat în personaj.

Ideea este că mă trezesc cu reflexe. Se creează reflexe de vorbire, de gesturi. Dacă aș avea acum de interpretat un personaj serios, atunci am o problema. Mi-e greu să scap de asta, dar evident, o pot face”, a spus el. 

Anca Dumitra (Geanina)

Salariul pe care îl încasează Anca Dumitra nu este la fel de mare ca al colegilor, însă aceasta a impresionat cu  interpretarea personajului ei, Gianina, Aceasta primește pentru fiecare episod filmat suma de 500 de euro.

Pentru rolurile pasagere pe care le-au avut de interpretat în serial, Horațiu Mălăele (Moș Peleus) și Maia Morgenstern (ţaţa Rapidoaica), au primit 1700 de euro, respectiv 1600, per fiecare episod, potrivit wowbiz.ro

Citește și : Lovitură pentru Bobonete din Las Fierbinți! Motivul pentru care PRO TV i-a suspendat emisiunea

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare