sursa foto:  europafm.ro

Bombă! Primul politician infectat cu COVID-19, a scăpat de dosarul penal. Liber la candidatură. ‘Pentru cei care încă se îndoiau, aceasta este dovada incontestabilă a nevinovăției mele’

Senatorul PNL, Vergil Chițac, primul politician infectat cu COVID-19, a anunțat că dosarul său  combaterii bolilor a fost clasat. Acesta răsuflă ușurat pentru că își poate continua liniștit campania pentru funcția de primar al Constanței.

”Dragii mei, legat de nefericita întâmplare din martie, am primit clasarea dosarului in rem. Pentru cei care încă se îndoiau, aceasta este dovada incontestabilă a nevinovăției mele, integritatea nefiindu-mi niciodată pusă la îndoială. În cariera mea anterioară, am administrat patrimonii de peste 100 de milioane de euro și am dat bun de plată la peste 60 de milioane de euro, bani publici și europeni, fără să existe nici cea mai mică suspiciune legată de activitatea mea.

Vreau să mulțumesc acelora care m-au susținut în acele momente dureroase. De asemenea, îi chem alături de mine și pe cei care atunci m-au privit cu rezerve. Împreună facem Constanța puternică.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare