sursa foto:  Facebook

Bravo! Cine sunt vedetele care au strâns 14 milioane de dolari în mai puțin de o oră

Vedete de renume mondial s-au unit pentru a susține o cauză nobilă. Nume mari au fost gazdele unui teledon cu scopul strângerii de fonduri pentru victimele urganelor Irma și Harvey care le-au dat întreaga viață peste cap.  Leonardo DiCaprio, George Clooney, Will Smith sau Barbara Streisand sunt doar câțiva participanți importanți.

Evenimentul s-a desfășurat marți,12 septembrie, iar în mai puțin de o oră vedetele au strâns mai mult de 14 milioane de dolari.  Actorii au profitat de ocazie pentru a aduce în discuție problema încălzirii globale. Stevie Wonder a deschis evenimentul ținând un discurs în care i-a criticat pe cei care refuză să accepte gravitatea problemei schimbărilor climatice, potrivit click.ro.

Vezi și Acuze dure la adresa ING Bank! Ce ar face banca fără a-și înștiința clienții – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

Lia Olguța Vasilescu le dă foc cârcotașilor! „Începe”

Potrivit express.co.uk , cântăreața Beyonce, născută în Houston, nu a putut participa la eveniment, dar a înregistrat un mesaj prin care se adresează tuturor, rugându-i să dea dovadă de compasiune și de înțelegere pentru cei aflați în situații dificile . Cuvintele transmise de Beyonce au fost înduioșătoare: „ Dezastrele naturale nu discriminează. Ele nu pot observa dacă ești imigrant, alb sau negru, evreu sau musulman. Suntem toți implicați aici.”

Actorul Dwayne Johnson a povestit cum familia sa a supraviețuit urganului Andrew,în anul 1992 și i-a rugat pe oameni să doneze, chiar dacă suma pe care o trimit victimelor este una insignifiantă. Dwayne a subliniat lucrurile importante la care trebuie să se gândească persoanele în timp de criză : „ Nu există străini în urma urganului. Nu există o agendă politică sau partide politice. Este o chestiune de supraviețuire, iar să acționăm toți împreună ca un tot unitar și funcțional este tot ce contează.”

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.