Carmen Harra profețește sfârșitul lui Vladimir Putin: ‘O să-l coste capul lui’

Carmen Harra a vorbit despre posibilul război dintre Federația Rusă și Ucraina. Harra este de părere că Vladimir Putin va invada Ucraina.

Pe de altă parte, ea susține că Vladimir Putin va plăti cu funcția de președinte, pentru această escapadă.

Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte. 

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. 

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el… 

Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța…  

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare. 

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng  politic, economic, inflație șamd.” – a explicat Carmen Harra în exclusivitate pentru Antena 3.

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare