sursa foto:  themoscowtimes.com

Carmen Harra, profeție cutremurătoare: ‘Vom vedea răsturnări politice în SUA, în Rusia și în Franța. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca rușii, mai mult ca sigur, să intre spre NATO, dar nu prin România’

Celebra prezicătoare Carmen Harra este sigură că președintele rus Vladimir Putin va ataca în cele din urmă o țară NATO.

 

Întrebata apoi despre conflictul din Ucraina, Carmen Harra a precizat că pericolul unui război, şi de data asta a unui război nuclear, este absolut iminent. Reamintim că la începutul anului, Carmen Harra a prezis conflictul dintre Rusia şi Ucraina, care s-a adeverit o lună mai târziu. Tot atunci a mai făcut o serie de preciziuni vizavi de Vladimir Putin, NATO, Moldova şi Polonia.

Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța… De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe cu bătălia dintre Rusia și Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng  politic, economic, inflație”, a explicat Carmen Harra.

„Putin va ataca o ţară NATO”

Acum, cunoscutul terapeut avertizează că nu avem de a face cu un conflict ce va lua sfârşit repede. Putin are un plan diabolic, bine şi îndelung pus la punct. Va intra din nou în Moldova şi Georgia, apoi va ataca Polonia. Iar toate acestea vor dura mai mult decât putem acum estima ori spera.

Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Partea proastă este China la care nimeni nu se gândeşte, care vrea să îşi ia înapoi Taiwanul şi care poate profita de această situaţie atât de confuză.

În privința Europei, Putin nu numai că vrea înapoi Moldova şi Georgia, dar va încerca să intre unde poate el cât de puternic. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur, să intre spre NATO, dar nu prin România”, a mai explicat Carmen Harra, potrivit bzi.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare