sursa foto:  romaniatv.net

Cât câștigă consilierul lui Iohannis, acuzat de șantaj?

Andrei Muraru, consilier prezidențial la Departamentul Relații cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă este cercetat în prezent, împreună cu fratele său,  pentru șantaj  și folosirea de informații nedestinate publicării.

Vezi și  Tupeu MAXIM! Cum au ajuns magistrații să ia pensie de 1 MILIARD lei vechi pe lună?

„Consilierul prezidențial Andrei Muraru si fratele lui sunt cercetați în urma unei decizii definitive  date de magistrații Judecătoriei Sectorului 5, care au admis plângerea lui Corneliu Turianu, membru al CNSAS (Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii), față de ordonanța de clasare dată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Practic, s-a luat decizia ca un dosar clasat să fie trimis înapoi la procurori. Se pare că din arhiva ministerului Justiției au dispărut documente care conțineau date referitoare la mai multe persoane din cadrul ministerului. Presupusul furt de documente ar fi avut loc în anul 2007, când ministru era Tudor Chiuariu”, informează stirilekanald.ro.

Turianu nu spune și ce anume i-a pretins Muraru, dar lasă de înțeles că ar fi fost vorba de bani. Și totuși să fi avut oare consilierul lui Iohannis nevoie de bani?

Vezi și Uluitor! Ce cântăreață din România cere 90.000 de euro pentru un concert? Nu, nu e Inna!

Potrivit declarației de avere, Muraru a câștigat în 2015 8.953 de lei pe lună, la care se adaugă un premiu de 2.000 de lei câștigat la Gala Oamenii Timpului Iași, premiu pe care l-a donat Fundației Principesa Margareta. Consilierul prezidențial are un apartament în București și datorii la bănci, împreună cu soția, de aproximativ 45.000 de euro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare