sursa foto:  bravonet.ro

Uluitor! Ce cântăreață din România cere 90.000 de euro pentru un concert? Nu, nu e Inna!

Deși nu are notorietatea la nivel internațional, o cântăreață din România are cu siguranță prețuri care se apropie de cele ale artiștilor de renume mondial. Până în vara aceasta, Inna deținea supremația în materie de tarife per concert, dar acum situația s-a schimbat.

Vezi tarifele Innei AICI

În prezent, Delia este cea mai scumpă vedetă autohtonă. Ea cere 90.000 de euro pentru o cântare de două ore.  Este vorba de show-ul său special, ”Welcome to Deliria”, pe care l-a prezentat și la Sala Palatului, și pe care artista îl oferă, în continuare, integral, la cerere, iar în ”pachet” intră și prezența invitaților, Carla’s Dreams, Deepcentral și Uddi, potrivit libertatea.ro.

”Așa se practică și afară. Adică, 50 la sută din cât am investit inițial, tocmai pentru că mai avem lucruri ce ne-au rămas, grafică, costume, orchestrație, tot”, a declarat un oficial din staff-ul tehnic al artistei pentru Libertatea.

Vezi și Actor român plătit regește: Are venituri de peste 5.000 de euro pe lună

Pe lângă cei 90.000 de euro, mai trebuie achitate de cel care o dorește pe Delia în concert, și cheltuielile cu diurna staff-ului, 180 de lei pe zi, respectiv 100 pentru personalul tehnic, plus cazarea, pe cel puțin două nopți, la un hotel de patru stele, pentru 15 camere duble.

Pentru show-ul ”Essence of Deliria”, tariful este de 19.500 de euro sau 15.000 de euro fără dansatori și proiecție pe rochie.

Penntru un recital de 15 minute, Delia cere 3.900 euro, iar pentru spectacolele în aer liber prețurile încep de la 8.900 euro și pând la 12.900 euro, în funcție de eveniment.

Recent, Delia a intrat în conflict cu fanii, după ce a afișat prețurile la spectacolul „Delia’s Winter Wonderland”, care va avea loc la Teatrul Național. Vezi prețurile AICI.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare