sursa foto:  Facebook

Cât de bogată este de fapt Inna și cu cine locuiește în vila sa de lux

Inna este cea mai renumită cântăreață din România pe plan internațional. Aceasta are frecvent concerte în afara țării, iar tarifele pe care le pratică sunt unele destul de piperate.

La doar 30 de ani, însă artista, care mai nou este și jurată la Vocea României Junior, se poate declara o femeie împlinită din punct de vedere financiar. Deși nu a investit în zeci de imobile sau mașini, aceasta are conturile pline. Potrivit libertatea.ro, ar fi strâns până în prezent peste un milion de euro.

Inna a preferat să investească într-un singur imobil, vilă sa de lux, situată într-o zonă selectă din capitală, în care locuiește împreună cu mama și bunica sa, atunci când se află în țară, ea fiind mai tot timpul plecată peste hotare.

Vezi și Atenție! Prima condamnare la ÎNCHISOARE din România pentru o chirie nedeclarată!

Detalii neștiute despre senatorul Șerban Nicolae, cel care a depus amendamentele la legea grațierii

Acesta este de altfel singurul bun trecut pe numele său. Inna deține și o mașină destul de scumpă, pe care a primit-o însă pe baza unui contract de imagine și pe care o schimbă la un anumit interval de timp.

Merge în vacanță cu mama sa

Cum Inna călătorește foarte mult și petrece destul timp în Mexic, ea a avut posibilitatea să-și cumpere casă peste hotare. Artista a refuzat și preferă să stea la hotel sau în diverse proprietăți puse la dispoziție de organizatorii concertelor pe care le susține. O mare parte din banii câștigați, vedeta îi cheltuiește pe vacanțele în țările calde, alături de mama sa, conform Libertatea.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare