sursa foto:  libertatea.ro

Caz șocant! Judecătorii au admis cererea pedofililor?

Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani), indivizii arestaţi în urmă cu trei luni, la Brăila, după ce au violat o fetiţă de zece ani pe care o răpiseră de pe stradă, sunt din nou liberi, la cererea Parchetului.

Adică fix instituţia care, teoretic, ar trebui să reprezinte interesele victimelor infractorilor şi care ar trebui să îi ţină departe de copii pe perverşi. Însă procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila au ajuns, probabil, la concluzia că pedofilii care au făcut poştă o fetiţă de zece anişori au dreptul să mai violeze câţiva minori până la condamnarea definitivă, aşa că pe 14 ianuarie au solicitat eliberarea celor doi.

Două zile mai târziu, judecătorii au admis cererea procurorilor, iar pedofilii s-au întors printre copilaşi: Admite cererile reunite formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi inculpatul Drăgan Cătălin Cornel. În baza art 242 al 1 Cod procedură penală, dispune revocarea măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpaţii Drăgan Cătălin Cornel şi Mămăligeanu Corin, prin încheierea nr 25/26.11.2019 a Judecătoriei Brăila, şi punerea în libertate a acestora dacă nu sunt arestaţi în altă cauză”, informează spynews.

Vezi și:Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare