sursa foto:  captură YouTube.com

Ce avere are Daniel Horodniceanu, fostul șef DIICOT care le-a spus polițiștilor că le-a mărit salariile, după ce a vorbit cu Gabriel Oprea, fost ministru de Interne

Daniel Horodniceanu, fost șef DIICOT, a încercat să intimideze polițiștii ieșeni care l-au oprit în trafic. Horodniceanu le-a transmis acestora că va vorbi cu șeful IPJ Iași. Ba mai mult, el le-a spus că, în anul 2016, după o discuție cu ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, le-a mărit salariile cu 15%.

Filmarea a fost făcută publică de site-ul Jurnalist.ro, deținut de Dan Bucura.

Astăzi Bugetul.ro vă prezintă ce avere are Daniel Horodniceanu. Potrivit ultimei declarații de avere, ce a fost verificată de Bugetul.ro, Horodniceanu deține, împreună cu soția sa, o casă de locuit în Iași, de 245 mp, și una de vacanță în Ceahlău, 106 mp. 

De asemenea, soții Horodniceanu au în proprietate trei terenuri intravilane, două în Iași și unul în Ceahlău, și un teren agricol, în Iași. Familia lui Daniel Horodniceanu are două mașini: un BMW, fabricat în 2016, și un Mercedes, fabricat în 2013.

Fostul șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism are deschis un cont bancar la BRD, unde a depozitat 270.000 de lei.

Totodată, potrivit verificărilor Bugetul.ro, într-un cont la NN Asigurări, de tip fonduri de investiții, inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare, are 151.901 lei.

Într-un an a încasat peste jumătate de milion de lei

În anul 2021, Daniel Horodniceanu a încasat de la DIICOT un salariu de 221.759 de lei. În plus, Horodniceanu a mai primit de la DIICOT suma de 218.232 de lei, reprezentând veniturile nete aferente anilor anteriori, încasate în 2021.  La aceste sume se adaugă și 70.680 de lei, bani încasați de la Consiliul Superior al Magistraturii.

În total, conform calculelor Bugetul.ro, în 2021, Horodniceanu a avut venituri de 510.671 de lei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare