sursa foto:  tribuna.ro

Ce funcție cheie în stat i-a oferit premierul Tudose unui fost jurnalist Antena 3

Jurnaliștii Antena 3 au priză la guvernele PSD și par să fie preferați în special de premieri. După ce Alina Petrescu a fost preferată de Sorin Grindeanu pentru funcția de purtător de cuvânt, acum a venit rândul lui Felix Rache să ocupe o funcție importantă în stat.

În luna iulie, acesta a fost angajat de premierul Mihai Tudose ca și consilier de stat la cabinetul lui. Iar de joi, 7 septembrie i-a acordat o funcție și mai importantă. Mai exact, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, care avea o emisiune pamflet, chiar amuzantă, la Antena 3 va deveni „Consilier de Stat la Departamentul pentru Strategii Guvernamentale din cadrul aparatului de lucru al Guvernului„.

Vezi și Surpriză urașă! Ce post TV a intrat în Top 5 la nivel de audiență

Scandalul declanșat de Traian Băsescu ia amploare! Reprezentanții MOL îi răspund pe măsură

În traducere, Felix Rache va conduce un departament care se va ocupa în special cu strategia de comunicare internă și internațională a Guvernului și premierului, dar și organizare unor acțiuni de comunicare ce „vizează afirmarea culturii și identității naționale”, precum Centenarul Marii Uniri.

Agenția pentru Strategii Guvernamentale a luat naștere în anul 2000 de către Vasile Dâncu și a fost condusă de Valeriu Turcan sau de către Alfred Bulai, în trecut. Ulterior, aceasta a fost transformată în direcție, iar începând cu 23 august anul curent, prin Hotărâre de Guvern, a revenit la statutul de departament, iar Felix Rache a căpătat statut de demnitar: consilier de stat cu rang de secretar de stat.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare