sursa foto:  ziarulincomod.ro

Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

DNA Ploiești, unitatea de elită a procurorului-șef Laura Codruța Kovesi, este în centrul unui nou scandal. Actorii principali sunt șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, precum și vestitul procuror „Portocală”, Mircea Negulescu, care, la ora actuală, nu mai face parte din această structură.

Într-o înregistrare prezentată atât la Antena 3, cât și la România TV, fostul deputat Vlad Cosma – condamnat la 5 ani cu executare într-un dosar de trafic de influență – le-a adus acuze grave celor doi, susținând că au fabricat dosare mai multor persoane. Printre acestea s-au aflat fostul premier Victor Ponta și fostul deputat Sebastian Ghiță. Mai mult, Cosma susține că Negulescu și Onea au procedat la fel și în cazul familiei sale.

Ulterior, printr-un comunicat de presă, DNA a anunțat că familia Cosma încearcă să pună presiuni pe Direcție și o acuză de șantaj. Totuși, Lucian Onea nu a negat că, în înregistrările prezentate de Vlad Cosma , nu ar fi vocea sa. Ba chiar a spus că este posibil acest lucru, doar că discuțiile au fost trunchiate.

Bugetul.ro vă prezintă, luni, averea șefului unității de elită DNA Ploiești, dar și ce salariu are acesta. Potrivit ultimei declarații de avere, din care Bugetul.ro vă oferă, astăzi, informații, Onea deține, împreună cu soția sa, un apartament în Câmpina. De asemenea, familia Onea are o cotă parte de 2/3 dintr-o casă cu teren, din localitatea Bănești, județul Prahova.

Pe numele șefului DNA Ploiești apar și două mașini, un Volkswagen Beetle, fabricat în 2002, și un Renault Megane, din 2007.

Lucian Onea a contractat și două credite de la UniCredit Țiriac: unul de 90.000 de euro, scadent la 2035, și altul de 38.000 de lei, ce trebuie achitat până în 2019.

Bugetul.ro vă dezvăluie că, în anul 2016, a avut un venit anual de 148.982 de lei. Asta înseamnă că are un salariu de circa 12.400 de lei pe lună.

Vezi și Lidl anunță o schimbare de proporții: Ce mutare pregătește gigantul de la 1 martie

Surpriză de proporții! Ce sumă uluitoare vrea statul să ofere copiilor născuți după 1 ianuarie 2018

Lovitură usturătoare pentru șoferi: Pentru ce riscă, mai nou, închisoarea

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare