Lidl anunță o schimbare de proporții: Ce mutare pregătește gigantul de la 1 martie

Cu peste 5 000 de angajați în România și mai mult de 200 de magazine, retailerul german are planuri mari. Acesta își continuă expansiunea și investește masiv în resurse umane. Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani în companie, salariul creşte în fiecare an. 

Potrivit stirileprotv, gigantul anunță creșteri salariale de la 1 martie.

Începând cu 1 martie, un vânzător Lidl încadrat cu salariul minim va realiza venituri medii lunare garantate de 3.061 de lei brut, în vreme ce un comisionar aflat în aceeași situație va câștiga 3.301 lei brut.
Potrivit politicii de salarizare în trepte a companiei, același vânzător va ajunge în al treilea an la un venit brut de 3.542 lei, în vreme ce un comisionar va câștiga 3.792 lei brut.
Vezi și Surpriză de proporții! Ce sumă uluitoare vrea statul să ofere copiilor născuți după 1 ianuarie 2018
Astfel, venitul minim pentru ambele categorii profesionale crește în mod garantat în primii trei ani cu aproximativ 15%, după ce în ultimii doi ani, Lidl a dublat venitul minim brut în companie.
Veniturilor în bani și tichete valorice li se adaugă și alte beneficii printre care asigurare privată de sănătate, zile de concediu ce cresc progresiv și oportunități de dezvoltarea profesională.
Începând cu acest an, toți angajații Lidl vor avea asigurare de viață, pe lângă asigurarea medicală privată de până acum. Membrii familiei angajaților pot beneficia, de asemenea, de oferte la o gamă largă de servicii medicale.
Vezi și EXCLUSIV! Guvernul lovește puternic în medici! Adevărul despre banii de salarii! Medicii care vor ajunge să câștige sub o femeie de serviciu
Tot din 2018, toți angajații retailerului vor primi tichete de masă, acest beneficiu fiind disponibil până acum doar pentru lucrătorii comerciali și comisionarii din depozite.
Retailerul investește constant și în dezvoltarea angajaților săi, astfel încât orice vânzător are posibilitatea de a promova în poziția de manager de magazin. Un manager de magazin poate ajunge la venituri medii lunare de 8.825 de lei brut și primește, pe lângă beneficiile amintite, mașină de serviciu, pe care o poate folosi și în interes personal.
„Creăm anual în România aproximativ 500 de noi locuri de muncă. Știm însă că asta nu este suficient, astfel că am făcut o prioritate din a le oferi colegilor mai mult decât un job și a menține nivelul salariilor peste nivelul pieței. Sunt foarte bucuros că niciun angajat Lidl nu câștigă mai puțin de 3.000 de lei brut”, spune Frank Wagner, președintele consiliului de conducere Lidl România.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare