sursa foto:  Facebook

Cea mai scumpă casă din București. Cu ce preț a fost vândută vila și în ce zonă a capitalei se află

Luxul poate fi infinit, dar cu un cost pe măsură. În Capitală de pildă, există o vilă care are un preț de, țineți-vă bine, 15 milioane de euro. 

Vila din București are 15 locuri de parcare în subsol, trei lifturi, din care unul panoramic, scări din piatră, ferestre cu tâmplărie din lemn cu aluminiu, pardoseli din granit și travertine, bucătărie profesională și loc pentru servit masa, birouri cu lumină naturală și pereți din sticlă, apartament cu vedere asupra orașului, sistem de aer condiționat cu aport de aer proaspăt, generator, toate acestea desfășurate pe o suprafață de 2.300 de metri pătrați și patru niveluri, în una din cele mai luxoase zone ale Capitalei.

„Acestea sunt doar o parte din facilitățile oferite de proiectul unicat realizat în stilul arhitectural art-deco, în una din cele mai bine cotate zone ale Bucureștiului, listat, în prezent, de Regatta, la prețul de 15.000.000 de euro. Vorbim de un imobil realizat cu materiale de calitate premium și aflat la o distanță de doar câteva minute de mers pe jos față de parcurile Kiseleff și Herăstrău, pe o stradă cu trafic redus și multă verdeață, într-un cartier exclusivist, plin de ambasade și vile monument istoric”, a descris proprietatea Eduard Uzunov.

Citește și: Cine sunt patronii firmei One, cel mai mare dezvoltator imobiliar din București. Povestea a început în anul 2009

Top 5 case opulente din București scoase la vânzare

Fondatorul Regatta a întocmit un Top 5 al imobilelor opulente scoase la vânzare în această perioadă. Pe primul loc se afla imobilul descris mai sus. Pe locul II se află o proprietate cu o suprafață construită de 1.600 de metri și un teren de 700 de metri pătrați, aflată în zona Dorobanți-Capitale și evaluată la 8.200.000 de euro. Vila nou renovată dispune la demisol de piscina, baie de aburi și saună, bucătărie, depozitare, dormitoare, băi și sală de cinema, la parter de living, sufragerie, birou, atrium și terasă, la etajele 1 și 2 și la mansardă, de nenumărate dormitoare, fiecare cu dressing și baie.

Pe locul III se află un alt imobil „de Dorobanți”, care are o suprafață construită de 1.300 de metri și un teren de 600 de metri pătrați, totul la prețul de 6.000.000 de euro. La kilometrul 0 al Capitalei, pe strada Batiștei, se află vila care ocupă locul IV al topului luxului imobiliar din punct de vedere al prețului: 5.500.000 de euro. Suprafața construită a acesteia este de 2.500 de metri, iar terenul măsoară 2.135 de metri pătrați.

Proprietatea de pe Locul V, aflată în zona Kiseleff, costă 5.000.000 de euro și include un imobil de 1.200 de metri pătrați, cu 20 de camere și un teren de 910 metri pătrați. Este un adevărat palat luxos, cu o arhitecturală impresionantă, specifică perioadei interbelice, în care se punea preț pe spațiile mari deschise, camerele înalte și luminoase, precum și pe scările placate cu marmură și mozaic. Construcția are 20 de camere, două bucătării, șapte băi, trei balcoane și trei terase, iar în curte dispune de 10 locuri de parcare, scrie Forbes

Vezi și: Comuna din România unde se oferă case gratis. Primăria cumpără imobilele părăsite și le oferă tinerilor care au copii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare