sursa foto:  Skia Real Estate

Cel mai scump apartament din București costă 7.500.000 de euro. În ce zonă a Capitalei se află extravaganta locuință

Zilele acestea, o agenție imobiliară renumită a scos la vânzare un apartament din București la care mulți nici n-ar îndrăzni să vizeze. Locuința de tip penthouse este o proprietate unică, proiectată și decorată în așa fel încât cumpărătorul să primească nu doar casa, ci și toate dotările necesare pentru a se putea muta imediat. Mai mult de atât, este situat într-o zonă de top, unde toate facilitățile sunt la îndemână. 

Imobilul de top din Capitală este situat la etajul 15 din 15 și are o suprafață totală de 612,30 de metri pătrați. Are 5 dormitoare, 6 băi, dat și 5 terase, respectiv 37,80 de metri pătrați. În suma de 7.500.000 de euro (fără TVA) intră, de fapt, întregul etaj. Cu TVA, prețul este de 8.925.000 de euro. Calculat la cursul BNR de astăzi, 15 ianuarie, înseamnă nu mai puțin de 44.384.917,50 de lei!

Zona în care este situat cel mai scump apartament din București

Cel mai scump apartament din Capitală este situat pe Bulevardul Mircea Eliade numărul 16 B, în complexul One Mircea Eliade din Cartierul Floreasca, una dintre zonele la mare căutare în București. La o distanță de doar câțiva pași de parc, cei care vor cumpăra locuința vor avea acces rapid la metrou, autobuz și tramvai.

Precizăm faptul că în Cartierul Floreasca se află o mulțime de restaurante, baruri, cluburi de noapte, dar și școli, grădinițe și chiar licee de top.

CITEȘTE ȘI: Toți românii sunt obligați! Fapta care vă poate aduce amenzi uriașe

De ce imobilul din Capitală are un preț atât de mare

Nu doar zona face apartamentul de tip penthouse să fie atât de scump, ci și dotările sale. Casa este deja mobilată, decorată modern și dotată cu toate cele necesare. De asemenea, cei care au mașini pot achiziționa, separat, și un garaj cu 5 locuri de parcare. Bonus: vine la pachet cu saună în casă.

„Acest penthouse superb care vă invită, fără îndoială, să visați, este o proprietate unică proiectată și decorată cu mult rafinament, caracteristici pline de farmec, mobilier elegant, finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate, beneficiind de o vedere incredibila atât către parc, cât și spre lac, permițând, prin urmare, accesul la o panorama uluitoare chiar de pe terasa privată.

Cu o suprafață interioara de 612 metri pătrați, ce cuprinde întregul etaj plus 5 terase, acestă proprietate unică dispune de o înălțime mărită și un volum excelent, saună modernă, lumină naturală și o senzație armonioasă care adaugă la farmecul acestei unități splendide!”, transmit cei de la Skia Real Estate despre imobil, pe site-ul oficial.

Apartamentul a fost construit în anul 2021, este un imobil de tip mixt, iar structura clădirii este din beton.

CITEȘTE ȘI: Banca Națională a României, noi informații pentru românii cu credite

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare