sursa foto:  Instagram

Cerința bizară a complicelui iubitei lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. Își vrea drogurile înapoi

Situație halucinantă în dosarul în care Vlad Pascu este acuzat! Complicele fostei sale iubite, cercetat pentru lipsire de libertate, tâlhărie, acces ilegal într-un sistem informatic și-a cerut drogurile înapoi! Fără nicio reținere, pe data de 19 martie, a specificat că își vrea „bunurile”, respectiv substanțele interzise care i-au fost confiscate de către DIICOT.

Pentru cei care credeau că circul din sala de judecată a procesului „2 Mai” a luat sfârșit, se pare că este doar începutul! Andrei Marian G, inculpat și în acest dosar, dar și în altele, cere să i se înapoieze drogurile. A depus o cerere în acest sens, „uitând” că este ilegal să deții droguri în România. Oricum, la câte capete de acuzații are pe numele său, nici micul „auto-denunț” nu ar avea ce rău să îi mai facă.

Andrei Marian G este judecată în același proces cu Rebecca Lăzăresu și alte 3 persoane pentru  tâlhărie și acces ilegal la un sistem informatic, potrivit Replica. Amintim că tânăra este ex-iubita lui Vlad Pascu, care se mândrea că  este e „oxicomană”, și nu toxicomană, așa cum sunt „drogații de rând”. E făcea parte dintr-un grup infracțional și a crezut că va scăpa dacă îi va pârî pe ceilalți 6 membri: Carol George Comen, Alexandru Andreas, Antonio Nicu Iulian, Andrei Marian, Ștefan Octavian și Alexandru Casian.

CITEȘTE ȘI: Bucurie în tabăra lui Vlad Pascu. Tânărul care ar putea fi eliberat din arest zilele viitoare și plasat sub control judiciar

De ce cazul Vlad Pascu a uluit o țară întreagă

De la accidentul care a avut loc în luna august a anului 2023, dosarul „2 Mai” a continuat să șocheze cetățenii din România. Odată ce ancheta a progresat, au ieșit la iveală prietenii lui, care consumau sau vindeau substanțe interzise, la vârste fragede. Situația a devenit și mai interesantă când mama sa, Miruna Pascu, a început să șantajeze martorii din dosar și a ajuns chiar în arest preventiv.

Când părea că apele s-au liniștit, a ieșit la iveală și ce substanțe interzise consumase când a comis tragedia în care Roberta și Sebi au murit. Nu a mai durat mult până când a fost circ în sala de judecată pentru că judecătoarea mesteca gumă și a întrebat dacă băiatul ucis este în sală. Sunt doar câteva dintre momentele tristului și absurdului „serial” în care Vlad Pascu este personajul principal.

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO INCENDIARĂ cu judecătoarea lui Vlad Pascu! Ioana Ancuța Popoviciu șochează din nou și se pozează cu și fără sutien!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare