Cine ar putea prelua portofoliul de la MAI! Surpriza pregătită de Liviu Dragnea

Actualul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan are zilele numărate în fruntea instituției pe care o conduce. Fostă secretară de școală generală în județul Teleorman, cu studii de drept finalizate după vârsta de 30 de ani la Universitatea Ecologică, aceasta a avut un mandat în care imaginea polițiștilor a fost făcută franjuri.

Deși a trecut un an de când ocupă scaunul de ministru, Carmen Dan nu s-a remarcat prin niciun proiect, ieșind în evidența doar ca protejată a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

După Sevil Shaideh, premierul Mihai Tudose a dorit să găsească soluții pentru a scăpa de actualul ministru MAI, iar acum pare să aibă noroc. Cazul pedofilului a fost gestionat deplorabil de Carmen Dan, care în loc să vină cu soluții care să rezolve cauze eșecului sistemului, a cerut demisii unor oameni nevinovați, performanți și apreciați în interiorul sistemului. Niște polițe politice, ar spune unii.

Tot mai multe surse din PSD dau ca sigură demisia lui Carmen Dan și înlocuirea acesteia cu actualul șef al Comisiei SRI, Claudiu Manda. Mihai Tudose l-ar vrea la butoane pe Gabriel Vlase, însă acesta are ceva vulnerabilități, care l-ar putea ține departe de scaunul de ministru al Afacerilor Interne.

Dacă Manda preia portofoliul de la Interne, însă Comisia SRI va rămâne din nou președinte, exact ca în cazul Țuțuianu, când acesta a devenit pentru două luni ministru al Apărării Naționale. Cine ar putea prelua frâiele celebrei comisii este o altă surpriză.

Rămâne de văzut cine va ieși victorios din noua bătălie Tudose – Dragnea. Războiul este în plină desfășurare și încă departe de final.

Vezi și CNAS vine cu schimbări importante! Cine va prescrie medicamentele compensate

Încă un divorț între vedete TV! Care a fost motivul de data aceasta

Interesant! Ce avere are, de fapt, omul pe care Carmen Dan îl vrea OUT de la șefia Poliției Române

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.