sursa foto:  reporteris.ro

Cine cere public excluderea lui Chirica și Ivan din PSD

Primarul Iașiului, Mihai Chirica și eurodeputatul Cătălin Ivan au sancționat public derapajele PSD cu privire la modul în care au acționat cu OUG 13. Acest lucru pare să-i coste scump, întrucât PSD Dolj a cerut deja oficial excluderea lor pe motiv că au încălcat statutul partidului prin declaraţiile şi acţiunile lor.

„E o glumă. Cred că au terminat de rezolvat toate celelate probleme şi nu ştiau ce să mai decidă. N-am ce să comentez”, a declarat Ivan. Acesta a mai precizat că se va prezenta la o eventuală şedinţă a conducerii PSD în care s-ar discuta excluderea sa din partid. „Absolut tot ce am spus eu e public şi poate fi analizat. Nu cred că e ceva care să fi fost în afara partidului sau care să fi adus prejudicii de imagine într-un fel partidului”, spune Cătălin Ivan.

Vezi și Revoltător! Negulescu a fost prins furând și apoi făcut procuror – detalii halucinante

Întrebat dacă i s-a reproşat ceva în interiorul partidului cu privire la poziţiile sale publice din ultima perioadă, eurodeputatul a declarat că nu era nimic de reproşat.

„Nu ştiu ce ar fi putut cineva să-mi reproşeze. Eu cred că cei de la Dolj nu sunt în cunoştinţă de cauză şi nu ştiu bătăliile pe care le ducem la nivel european pentru a repara ce se mai poate repara. Cred că sunt induşi în eroare. Toate declaraţiile mele sunt publice, pot fi verificate. Şi cea de la RFI, şi cea de la Adevărul Live. Dacă cineva poate să găsească acolo ceva ce eu am spus împotriva partidului… Eu nu numai că sunt în partid, ci chiar sunt unul dintre puţinii care mai luptă în perioada asta pentru partid, atât pe plan extern, cât şi în ţară. În fine, să zicem că a fost o lipsă de comunicare. Nu au fost suficient de bine informaţi şi au luat acestă decizie. Cu siguranţă vor reveni asupra ei. Cred că au o problemă cu Mihai Chirica şi s-au gândit să mă pună şi pe mine la pachet. Eu nu văd de ce ar avea o problemă cu Mihai Chirica, dar este o altă discuţie. Să propună şi excluderea mea e cel puţin amuzant”, a mai declarat europarlamentarul, pentru stiripesurse.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare