sursa foto:  digi24.ro

Cine e femeia care a rupt Guvernul – Ea stă în spatele lui Tăriceanu

ALDE, partidul prezidat de Călin Popescu Tăriceanu, a hotărât să iasă de la guvernare, rupând astfel coaliția formată împreună cu PSD.

Acum a ieșit la iveală cine ar sta, de fapt, în spatele acestei mutări făcute de Tăriceanu. Publicația Național anunță că femeia care ar fi spart Guvernul este nimeni alta decât soția șefului ALDE, Loredana Moise.

„Astfel că la un anumit nivel al sistemului singura variantă de lucru luată în calcul este că, de fapt, cea care a spart Guvernul nu este nimeni alta decât a cincea soție a lui Călin Popescu Tăriceanu! Și că patimile actuale ale PSD-ului și premierului Dăncilă deopotrivă se trag tocmai de la Loredana Moise, cea în fața căreia, deși atâta vreme al doilea om în statul român, Tăriceanu nu ar mișca practic în front!”, notează sursa citată.

Vezi și EXCLUSIV Execuții în Poliție. Dezvăluire-șoc: ‘S-a folosit de mine ca să scape de șefi’

Potrivit publicaţiei menţionate, Tăriceanu este atât de îndrăgostit de a cincea soţie, încât a decis să treacă pe numele ei inclusiv două apartamente în valoare de 180.000 euro, pe care le-a cumpărat special ca să le doneze apoi Loredanei.

Mai mult, Naţional precizează că Loredana Moise ar face echipă cu soția lui Daniel Chițoiu, celălalt greu al partidului.

„Cea care, în tandem cu femeia în care celălalt greu al partidului, Daniel Chițoiu are acum cea mai mare încredere, s-ar afla în spatele neașteptatei mișcări a liderului ALDE, mai ales că în România zilelor noastre se știe foarte bine că nu prea se dau duși politicienii cu una cu două din fața ”măcelăriei” guvernamentale”, mai scrie sursa menționată.

Vezi și

Mega-lovitură! Măsuri drastice luate de autorități-Se dau amenzi uriașe

Vești importante pentru milioane de români! Vor primi bani mai mulți 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare