sursa foto:  realitateaoltului.ro

EXCLUSIV Execuții în Poliție. Dezvăluire-șoc: ‘S-a folosit de mine ca să scape de șefi’

În trecut, Bugetul.ro a avertizat că se petrec lucruri stranii în interiorul Poliției Române. Conform informațiilor noastre, polițiștii se execută între ei, în goana după funcții.

Un fost colaborator al Poliției, Cătălin Vișoiu, susține că fostul șef al Biroului Autorizări arme și muniții din cadrul Poliției Capitalei, Viorel Raicu, i-a furnizat secrete de serviciu despre colegi.

Mai mult, Vișoiu spune că Raicu „s-a folosit de el ca să scape de șefi”, inclusiv de șeful direct, Andrei Manta.

Vezi și EXCLUSIV Autodenunț exploziv. Acuze grave la adresa unui șef din Poliție: ‘Evaziune fiscală’

„El e într-un război cu toată lumea la Poliție. S-a folosit de mine ca să scape de șefi și de un alt șef, de domnul Manta. M-a pus să fac niște hârtii pentru Manta. În fine, Manta a plecat. Acum s-a învățat și pe cine nu suferea el, pe Nicu Dragoș, pe Gavriș, șeful Poliției, pe Buda… le făcea plângeri. El, seara, acasă, le făcea plângeri.

El acuma ce face. Dacă nu suferă pe cineva din minister, face plângeri, dar ghici unde le depune? La Comisia de Apărare din Camera Deputaților. Dar cum le face? Le face în numele meu, al lui Vișoiu, le semnează el, că am o semnătură, un „K” și le depune el. Între timp, mi le dă și mie pe mail. Dacă mă întreabă cineva, să știu și eu despre ce e vorba în mail-urile alea. În multe nici nu știu despre ce e vorba. Am apucat să citesc zilele astea. De Tobă (n.r. – fost ministru al Afacerilor Interne), că a fost decorat în timp ce era cercetat”, a declarat, pentru Bugetul.ro, fostul colaborator al Poliției.

Bugetul.ro l-a contactat telefonic pe Viorel Raicu și l-a întrebat dacă este adevărat că i-a dat lui Vișoiu date confidențiale despre colegi.

Raicu ne-a declarat că nu vorbește cu persoane din exterior despre munca sa și că nu este Cătălin Vișoiu persoana care să beneficieze de vreun privilegiu în acest sens.

„Nu știu la ce vă referiți sau la ce se referă el. Nu e stilul meu să vorbesc foarte mult despre treaba asta, mai ales că e munca mea și nu era el, nici pe departe, persoana care să beneficieze de vreun privilegiu. Nu e cazul. Nu știu la ce se referă”, a spus, pentru Bugetul.ro, Viorel Raicu, în prezent delegat la Camera Deputaților, pentru o perioadă de 12 luni, din 15.04.2019.

Conversațiile pe WhatsApp pe care ni le-a pus la dispoziție Cătălin Vișoiu îl contrazic, însă, pe fostul șef de la Arme

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, Viorel Raicu i-a pus la dispoziție lui Cătălin Vișoiu informații legate inclusiv despre șeful său direct de la acea vreme, Manta Andrei Mihai, pe care fostul colaborator l-a acuzat că i-a „fabricat” un dosar penal.

 

Vișoiu spune că a făcut evaziune fiscală împreună cu Raicu

Cătălin Vișoiu, ‘omul bun la toate’ după cum însuși Raicu l-a numit, a făcut un autodenunț exploziv. Vișoiu susține că el și fostul șef de la Arme au făcut evaziune fiscală împreună.

Conform lui Cătălin Vișoiu, cei doi ar fi obținut peste un miliard de lei vechi, dintr-o parcare pentru care nu s-a plătit taxe, care a funcționat pe un teren din Capitală, în perioada septembrie 2018 – iulie 2019. Terenul a fost închiriat de clubul ASPOL București, deținut de Viorel Raicu. Contactat de Bugetul.ro, Raicu a declarat că nu știa de parcare. Citește continuarea AICI.

Conversațiile de pe WhatsApp în care Viorel Raicu îi dădea informații din interior lui Vișoiu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare