sursa foto:  https://observator.tv

Ciudatul caz Caracal. Oficial e vie, dar Gheorghe Dincă e acuzat de uciderea sa

În luna mai a început procesul în care Gheorghe Dincă este acuzat, printre altele, de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Bugetul.ro a verificat site-ul Poliției Române și a descoperit că, oficial, oamenii legii încă o caută pe Luiza Melencu, ceea ce înseamnă că IGPR-ul o consideră vie pe fata domiciliată în Radomir.

Melencu Mihaela Luiza încă figurează la rubrica „Persoane dispărute”, pe site-ul oficial al Inspectoratului General al Poliției Române.

In ziua de 14.04.2019, a plecat de la domiciliu deplasandu-se in mun.Caracal jud.Olt, si nu a mai revenit pana in prezent. Semnalmente: inaltime 160 cm , constitutie atletica, fata ovala, par saten lung, ochi caprui.

La data plecarii susnumita era imbracata in pantaloni tip blugi elastici de culoare albastru, , pulovar de culoare negru, tenesi de culoare albastru”, precizează Poliția Română.

Se cere reluarea anchetei

Paradoxal, toate părțile implicate vor să se reia ancheta. Părinții Alexandrei Măceșanu, familia Luizei Melencu, dar și inculpatul Gheorghe Dincă cer reluarea anchetei.

E un dezastru! Avem trimisă în judecată o persoană pentru o faptă care nu există. Dacă nu dovedești moartea cuiva, cum poți să pedepsești pe cineva? Luiza, legal, nu este decedată”, a declarat, la Realitatea Plus, la începerea procesului, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Mai mult, și Monica Melencu, mama fetei, susține că fata ei a fost traficată și tot ce mai vrea este aflarea adevărului.

„Nu vreau nimic de la statul român, decât atât, să ne spună adevărul. Să îmi spună unde e Luiza. Nu vreau aberații. Imaginea cu fiica mea înainte de răpire mi-a rămas în minte. Vreau să știu ce s-a întâmplat cu adevărat. Jur că voi lupta pentru a afla adevărul, pentru că Luiza nu merita asta”, a declarat aceasta.

În ceea ce-l privește pe acuzat, Gheorghe Dincă susține că anchetatorii „l-au păcălit” și cere să se reia ancheta.

Vezi și

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

Declarația pe propria răspundere nu mai este necesară! Iată, însă, pentru ce puteți primi amenzi

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare