sursa foto:  pressone.ro

Clotilde Armand, făcută praf: ‘E bună și ca brad de Crăciun’

Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș râde de Clotilde Armand, primarul USR-PLUS al Sectorului 1.

Boanchiș spune despre Clotilde Armand că „e bună și ca brad de Crăciun”. De ce? Pentru că e mai frumos împodobită decât unul.

Sectorul 1 are cel mai nostim primar. Clotilde e bună și ca brad de Crăciun, fiindcă e mai frumos împodobită decât Sapin de Noel. Doamna Armand, unde ați câș tigat mai mulți bani? În Franța sau în România? Atunci înțeleg de ce iubiți România.

Vezi și EXCLUSIV Să rădem cu Clotilde Armand! Și-a trecut în CV-ul oficial că a fost ‘primar pentru o noapte’ în 2016, la Sectorul 1

Înainte de a intra într-o rodnică relație de patriotism cu România, ați fost vreodată în vacanță pe Coasta De Azur? Eu bănuiesc că ați ajuns pe partea opusă, la Deauville. Mai degrabă pe lângă Deauville, la vreo 15 kilometri. Probabil că ați fost prin octombrie. Fiindcă la sfârșitul lunii mai cazarea e scumpă”, scrie Boanchiș, într-un editorial publicat pe site-ul Național.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Prima lovitură pentru Guvernul Cîțu! George Simion, lider AUR: ‘Categoric NU’

În emisiunea lui Marius Tucă a fost elucidat misterul numirii lui Cîțu ca premier! Jocurile făcute de Klaus Iohannis și Ludovic Orban: Iohanniștii știau că trebuie să-l forțeze pe domnul Ciucă

Vești importante pentru toți angajații din acest domeniu: Starea de urgență le va aduce un stimulent de risc lunar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare