sursa foto:  b1.ro

Clotilde Armand, ieșire-fulger la adresa lui Nicușor Dan: L-a salvat pe omul fostului primar PSD, Dan Tudorache

Primarul din Sectorul 1, Clotilde Armand, lansează un atac dur la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan.

Clotilde Armand anunță că l-a concediat pe directorul general al Direcției de Unități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1, Bogdan Pavel.

Mai mult, ea acuză că adjunctul acestei direcții, Răzvan Munteanu, fost consilier al lui Daniel Tudorache, a fost detașat de Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Astăzi am decis eliberarea din funcția a directorului general de la Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1. Domnul Bogdan Pavel a fost: consilier PSD Sector 5; consilier local al Sectorul 1 (2012-2016), viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) și fost consilier personal al lui Daniel Tudorache.
Scurt istoric:
Direcției de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1 a devenit celebră anul trecut pentru că funcționa deasupra Biroului Electoral Sector 1. În această direcție am găsit imediat după terminarea scrutinului din 2020 acele procese verbale în alb și tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Tot în această direcție a fost amenajată o sală, cu un panou alb pe care era scris numele secțiilor de vot din sector și calcule. Pe o foaie erau trecute numele candidaților, iar alături se găsea un teanc de procese verbale de la secțiile de votare albe, necompletate. Spațiul direcției era folosit de fostul primar al Sectorului 1 pentru sediu de campanie și aici modifica procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Da, într-o instituție publică.
PS: Directorul adjunct al acestei direcții a ajuns la Primăria Capitalei imediat după ce am devenit eu primar. Și el a fost consilier al primarului PSD Daniel Tudorache. Răzvan Aurelian Munteanu a fost detașat de primarul general Nicușor Dan ca director al Administrației pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic”, este mesajul lui Clotilde Armand.

Vezi și EXCLUSIV În goana de a nu fi remaniat de Florin Cîțu, un ministru USR-PLUS blochează instituțiile aflate în subordine! Dispoziția dată de Claudiu Năsui și către omul lui Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare