sursa foto:  b1.ro

EXCLUSIV Clotilde Armand l-a executat rapid pe șeful Poliției Locale Sector 1, dar nu se grăbește să-i găsească un înlocuitor

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, în urmă cu o săptămână, că l-a demis pe șeful Poliției Locale Sector 1, Ionuț Deaconu.

Pare că aceasta a fost singura grijă a edilului Clotilde Armand, anume să-l demită pe șeful Poliției Locale, primarul negăsindu-i încă un înlocuitor.

De altfel, nici până azi, Armand nu spus nimic în acest sens.

Până la această oră, angajații Poliției Locale Sector 1 nu au fost anunțați în privința viitorului șef și nici dacă se va desfășura vreun concurs pentru ocuparea acestei funcții.

Atribuțiile lui Ionuț Deaconu au fost preluate de directorul general adjunct al Poliției Locale Sector 1, State Răzvan Florin.

Deocamdată, nu a preluat nimeni funcția. I s-a făcut o delegare de atribuții domnului director general adjunct State Răzvan”, a precizat, pentru Bugetul.ro, reprezentantului Biroului Mass-Media de la Poliția Locală Sector 1.

Anunțul făcut de Clotilde Armand, la 17 noiembrie:

Directorul Administrației Domeniului Public Sector 1, directorul Poliției Locale Sector 1 și directorul Direcției de Investiții vor fi demiși începând cu data de astăzi. Aceste 3 direcții moștenite în forma actuală de la vechea administrație au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an și pun în dificultate bugetul local.

Incompetența, neglijența și achizițiile publice suspecte nu mai au ce căuta în această instituție. Repet: am zero toleranță față de cei care au ales să fenteze legea și nu-și îndeplinesc atribuțiile.”, anunță Armand, pe Facebook.

Vezi și

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare