sursa foto:   INQUAM/George Călin

Clotilde Armand preferă ”dracii”: ‘Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand precizează pe pagina sa de Facebook, că expoziția cu ”dracii”,  ”este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși”.
”Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic.
Avocatul fostului primar și șeful PSD sunt supărați că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: ”Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand”, ”Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!”. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici ”Drăcoaice” și nici ”înconjurată de drăcoaice”. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește.
PS: Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme ”Coloana fără de sfârșit” de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ”decadentă” și au refuzat moștenirea lui.
PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, a scris Clotilde Armand pe Facebook

Citește și:

Lucian Bode o dă pe față! Și-a adus colegul de liceu la butoanele Ministerului de Interne

Sălajul pune stăpânire pe MAI! Ministrul de Interne, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei, Alin Mastan, și subsecretarul Ovidiu Șandor sunt din Sălaj

Raluca Turcan, anunțul momentului pentru toți pensionarii: Cu cât vor crește pensiile în 2021

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare