sursa foto:  impact.ro

Clotilde Armand se plânge că e pe cont propriu! Criza guvernamentală îi afectează ‘proiectele foarte concrete’! ‘Ministrul Drulă era de acord’

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, acuză că actuala criză guvernamentală îi afectează „proiectele foarte concrete”.

Într-un dialog cu Dan Barna, postat pe YouTube, Armand susține că fostul ministru USR-PLUS al Transporturilor, Cătălin Drulă, era de acord ca Primăria Sectorului 1 să primească baza Pro Rapid.

Însă, cum nu a apucat să o treacă pe ordinea de zi, acest lucru nu s-a întâmplat.

Vezi și Cozmin Gușă: ‘Hrebenciuc plătește prețul pentru impunerea lui Clotilde’

Suntem acum într-o criză guvernamentală, care ne afectează pe toți. La nivelul meu, dincolo că noi, primarii USR-PLUS, suntem lăsați pe cont propriu, nu putem să mai cerem reforme, suntem pe cont pe propriu și pentru niște proiecte foarte concrete, cum este Parcul Cireșarii, cum esta baza Pro Rapid. Baza Pro Rapid, ministrul Drulă era de acord ca Primăria Sectorului 1 s-o primească, pentru că sunt necesare investiții majore, dar proiectul n-a fost pus pe ordinea de zi.

Pentru Parcul Cireșarii, am reușit să previn ceea ce s-a întâmplat cu multe baze sportive din București, adică să nu fie preluată de Mafia sau de niște interese care nu sunt tocmai interesele cetățenilor. Am reușit să previn asta, dar n-am reușit să finalizez un protocol care ne-ar permite să investim și s-o facem deschisă, vorbesc de baza… de Parcul Cireșarii”, a afirmat Armand.

Vezi și

EXCLUSIV Scurtcircuit în Ministerul de Interne, în mandatul lui Lucian Bode! Ancheta în cazul polițistului-campion de la Trupele Speciale, luată de la zero!

Discuții pe grupurile de WhatsApp ale Poliției Române. Cazul suspect al polițistului-campion de la Trupele Speciale, care acuză că fost executat de cei pe care îi pregătea

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare