sursa foto:  Facebook

Codrin Ștefănescu: Ziua mult așteptată, ziua în care se vor spune adevăruri absolut îngrozitoare! Despre trădare și trădători, despre acoperiți și slugi, despre vânzarea României!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, anunță, pe Facebook, că a venit ziua mult așteptată.

Potrivit lui Codrin Ștefănescu, duminică, fostul șef social-democrat, Liviu Dragnea, va face o serie de dezvăluiri tulburătoare.

Liviu Dragnea va vorbi azi de trădare și trădători, despre acoperiți, slugi și despre vânzarea România, anunță Ștefănescu.

Mai mult, Codrin Ștefănescu susține că tot azi Dragnea va face și „marele anunț”. Conform informațiilor apărute în spațiul public, Liviu Dragnea ar urma să-și facă propriul partid.

„Astăzi, ora 21.00, Realitatea Tv! Ziua mult asteptatā, ziua in care se vor spune adevăruri absolut îngrozitoare! Despre trādare și trădători, despre acoperiți și slugi, despre vânzarea României! Și ziua marelui anunț! Doamne ajutā!”, este mesajul lui Codrin Ștefănescu.

Vezi și

Avem dovada! Clotilde Armand a mințit!

EXCLUSIV Poliția nu a terminat nici până azi renumărarea voturilor de la Sectorul 1! Noi solicitări de prelungire a termenului fixat pentru finalizarea procedurii

EXCLUSIV SURSE din MAI răspund la acuzațiile sindicaliștilor, referitoare la angajările din sursă externă! ‘Pregătirea este o etapă obligatorie!’

SURSE Planul lui Florin Cîțu, scos la suprafață! De ce a intrat ‘all-in’ în lupta cu USR-PLUS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare