sursa foto:  afaceri.news

Constructorul Lotului 1 al Autostrăzii Ploiești-Buzău (Autostrada Moldovei) turează motoarele: ‘A mobilizat 588 persoane și 300 utilaje și echipamente de construcții. Îl presăm să își respecte angajamentul de a finaliza lucrările în cursul anului viitor’

Pe șantierul unde începe Autostrada Moldovei, mai exact pe Lotul 1, Dumbrava – Mizil, al Autostrăzii Ploiești – Buzău, a început montarea grinzilor la nodul rutier de la Dumbrava, dintre A7 și A3, a transmis Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Ionel Scrioșteanu dezvăluie că antreprenorul care se ocupă de construcția secțiunii de autostradă a mobilizat 588 persoane și 300 utilaje și echipamente de construcții.

„Presăm și sprijinim antreprenorul, în așa fel încât acesta să își respecte angajamentul de a finaliza lucrările în cursul anului viitor”, a subliniat el.

Constructorul Lotului 1, Dumbrava – Mizil, al Autostrăzii Ploiești – Buzău (Autostrada Moldovei), este Asocierea PizzarottiRetter.

Anunțul lui Scrioșteanu:

„𝗚𝗿𝗶𝗻𝘇𝗶 𝗹𝗮 𝗸𝗺 𝟬 𝗮𝗹 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗠𝗼𝗹𝗱𝗼𝘃𝗲𝗶 𝗔𝟳

Pe șantierul unde începe 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗠𝗼𝗹𝗱𝗼𝘃𝗲𝗶 𝗔𝟳, mai exact pe 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟭: 𝗗𝘂𝗺𝗯𝗿𝗮𝘃𝗮 – 𝗠𝗶𝘇𝗶𝗹 al Autostrăzii Ploiești – Buzău, a început montarea grinzilor la nodul rutier de la Dumbrava, dintre A7 și A3. De asemenea, se lucrează pe întregul corp al drumului, dar și la toate cele 15 structuri, care se află în diverse stadii de execuție, de la realizarea fundațiilor, până la montarea grinzilor prefabricate.

Lucrările executate sunt:

Au fost forați, armați și turnați 1045 piloți din totalul de 1180 piloți

Au fost montat 66 grinzi din beton din totalul de 490

La nodul rutier de la Dumbrava, care asigură conexiunea Autostrăzii București-Ploiești #A3 cu Autostrada Moldova #A7, sunt în curs de finalizare lucrările la elevații, fiind realizate în procent de 80%

Continuă lucrările de umpluturi pe toată lungimea autostrăzii, fiind realizate în proporție de 54%

Continuă execuția saltelelor de balast și stratului de formă pe lungimea autostrăzii

Continuă lucrările de realizare a fundației cu balast stabilizat cu ciment

Au fost finalizate fundațiile la nodul rutier din zona DN1D și continuă execuția elevațiilor

Pentru perdelele forestiere, urmează începerea plantării arbuștilor (etapa 2) și se continuă lucrările la gardul de protectie din stâlpi metalici și sârmă ghimpată

Continuă lucrările la sistemul ITS

Continuă lucrările de relocare a utilităților publice, fiind finalizate rețelele de telecomunicații și conducte de apă

Reamintesc faptul că antreprenorul a montat și pus în funcțiune o instalație pentru producerea grinzilor de beton direct în șantier, pentru a reduce costurile de transport și timpul de realizare a podurilor și pasajelor.

În acest moment, antreprenorul a mobilizat 588 persoane și 300 utilaje și echipamente de construcții.

Presăm și sprijinim antreprenorul, în așa fel încât acesta să își respecte angajamentul de a finaliza lucrările în cursul anului viitor.

🇷🇴 𝗛𝗮𝗶, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮, 𝗵𝗮𝗶 𝗰𝗮 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲! 🇷🇴”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare