sursa foto:  rador.ro

Corina Crețu suprinde:’Mă simt foarte relaxată că am plecat din PSD’

Comisarul european, Corina Crețu face o declarație șocantă! Aceasta spune că se simte relaxată pentru că a părăsit partidul lui Liviu Dragnea! 
„Când am văzut cum au evoluat lucrurile şi că, în ciuda a ceea ce eu şi oamenii mei am făcut la Bruxelles pentru a ajuta România nu am primit decât atacuri, mi-am zis „ce rost are?”, a afirmat Creţu.

Corina Crețu a explicat că este dezamăgită de ceea ce a pățit în ultima perioadă și, în special, de atitudinea liderilor PSD.

„N-am primit atacurile de la Dragnea sau Dăncilă, ci de la oameni noi în partid, pe care nu-i cunosc şi nu mă cunosc. M-au făcut trădătoare, m-au acuzat că nu mai reprezint interesele ţării, probabil că puteam să tac şi aveam un loc asigurat. I-am cerut chiar Vioricăi Dăncilă să se delimiteze de aceste atacurti la adresa mea, nu s-a întâmplat aşa ceva”, a precizat Creţu, la o emisiune de la Realitatea Tv.

„Intrăm într-o etapă de o agresivitate maximă, mi s-a şi transmis, de fapt, că se vor ocupa de „noi” (de cei din Pro România – N.R.). E trist, dincolo de chestiunile care mă vizează pe mine, e neplăcută direcţia în care se îndreaptă PSD, cu discursul antieuropean la adresa mea, mă simţeam mereu cu cuţitul la spate, iar acum mai simt foarte relaxată că am plecat din PSD”, a mai afirmat Creţu.

Vezi și:

Surpriză! Ce avere avea fostul șef DNA care s-a sinucis

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

Trădare pentru Traian Băsescu! S-a întâmplat în emisiunea lui Rareș Bogdan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare