sursa foto:  ziarulteleorman.ro

Costel Barbu, mesaj pentru USR-PLUS: ‘Lăsaţi dramoletele şi nu vă mai comportaţi de parcă totul gravitează în jurul vostru’

Secretarul general adjunct al PNL şi primul pe lista de candidaţi ai PNL la Camera Deputaţilor în Teleorman Costel Barbu a îndemnat Alianţa USR-PLUS să lase „dramoletele” şi să nu se mai comporte ca şi cum totul gravitează în jurul lor.

„Cum, Doamne iartă-mă, să condiţionezi formarea unei alianţe guvernamentale de înlocuirea lui Ludovic Orban după alegerile parlamentare? Aş vrea să aduc doar câteva argumente pro Ludovic Orban: 1. Omul şi-a asumat nişte lucruri pe care nimeni altcineva nu a fost dispus să şi le asume şi a doborât aproape de unul singur PSD. 2. Echipa câştigătoare nu se schimbă, iar preşedintele Iohannis apreciază tot efortul făcut de acest om. 3. Este o nemernicie să pretinzi schimbarea acestui prim-ministru care a condus ţara în cele mai vitrege condiţii posibile: pandemie, criza economică globală, finanţe dezastruoase lăsate de fostul Guvern Dăncilă, stocuri strategice sanitare – 0, majoritate parlamentară ostilă, Curte Constituţională pesedizată, Avocat al Poporului ostil şi iresponsabil”, a scris Costel Barbu sâmbătă pe Facebook.

Liberalul mai spune că USR-PLUS trebuie mai întâi să ofere ceva înainte să ceară sau să aibă pretenţii privind guvernarea.

„Pentru USR-PLUS am un mesaj simplu: lăsaţi dramoletele şi nu vă mai comportaţi de parcă totul gravitează în jurul vostru. Ca să poţi să ceri, să pretinzi, trebuie mai întâi să oferi, iar voi până acum nu v-aţi asumat nimic, nu aţi oferit nimic. Aţi stat pe margine aşteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul. N-o să se întâmple asta! Ruşine!”, a conchis Barbu.
Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat că USR-PLUS intră în alegerile parlamentare cu dorinţa de a da premierul în viitorul Executiv. El a adăugat că a fost dezamăgit de faptul că Ludovic Orban a minţit în declaraţii şi a mai spus că „nimeni nu are un cec în alb”, din partea Alianţei.
Moşteanu a precizat că Dacian Cioloş este, conform protocolul nostru vechi de alianţă între USR şi PLUS, persoana desemnată pentru a fi premier şi Cioloş ar fi omul mai mult decât potrivit pentru a conduce viitorul Guvern, informează news.ro

Citeşte şi:

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare