sursa foto:  erosbonazzi.altervista.org

Cozmin Gușă: ‘Putin nu ne-a amenințat. Ne băgăm ca musca-n lapte! Asistăm la tragicomedia războiului româno-rus, pusă la cale de intelligence’

Analistul politic Cozmin Gușă apreciază că isteria privind un posibil război româno-rusă este pusă la cale de intelligence.

Cozmin Gușă precizează că nici măcar președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, nu ne-a amenințat. Așadar, Gușă suspectează că totul este un plan pus la cale de intelligence.

„Războiul româno-rus… Pe unde te uiți pe Internet de câteva zile, pe unde citești, se vorbește despre asta, se râde în stil românesc, sigur, panicat și păgubos. 

Cine o fi pus la cale tragicomedia asta, în condițiile în care nimeni, pe planetă, nu vorbește despre așa ceva?! Serios vorbind, este o acțiune coordonată în mod clar. Se văd predicatele, că merg în același fel, de la caz la caz. Mai mult decât atât, se induce o stare de panică.

Ce se obține? Un hohot de râs general, că ne băgăm și noi în seamă, noi fără Armată, în condițiile în care, repet, nu ne-a amenințat nimeni.

Nici măcar Putin, care e prezentat în imaginile astea ca un mare gogoman care n-are altceva de făcut decât să atace o țară ortodoxă ca România.

Problema e Ucraina, într-adevăr. Dar acolo nu este o problemă românească, nici măcar nu e problema NATO, după cum a zis și Biden. Iar, dacă ne uităm la UE, mica Croație, proaspăt membră a UE, a făcut pasul înapoi și a zis că nu e treaba ei. Ne băgăm și noi ca musca-n lapte, dar mai rău e faptul că asistăm la tragicomedia războiului româno-rus, pusă la cale prin mijloace de intelligence, eventual pe banii noștri.”, spune Gușă.

Vezi și

Cozmin Gușă face apel la DGIA! ‘Cine provoacă această dezinformare în România? Eu cred că acolo ar trebui să concentreze Direcția de Informații’

EXCLUSIV Șeful Apărării Naționale, Vasile Dîncu, reacționează la imaginile cu tancurile americane Abrams: ‘Sunt imagini vechi, de la aplicații mai vechi’

Șefa de Cabinet a lui Vlad Voiculescu, de la Ministerul Sănătății, face acum lobby la Bruxelles, pentru industria de medicamente

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare