Criminalul din Caracal face dezvăluiri! Ce i-ar fi spus Alexandra înainte de a o ucide

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al monstrului din Caracal face dezvăluiri! Acesta a spus ce a declarat clientul său despre Alexandra. Gheorghe Dincă spune că fata i-ar fi cerut să meargă la farmacie pentru că acuza dureri.

Mai mult, aceasta i-a scris pe un bilețel ce să-i aducă.

”În dimineața zilei de joi, 25 iulie, aceasta i-a dat un bilețel. A plecat la farmacie la solicitarea Alexandrei. Acuza niște dureri și i-a scris pe o hârtiuță ce să-i aducă.”, a declarat avocatul din oficiu la RTV.

Totuși, criminalul nu a venit cu medicamentele. Acesta nu a mers la farmacie, lucru confirmat și de farmacista la care mergea Dincă de obicei, dar și de raport.

„A luat-o pe Alexandra în mașină, i-a propus să facă sex. Fata a refuzat, i-a dat un pumn și a dat-o în stare de inconștiență acasă. Au existat discuții, nu directe, care conduceau către o astfel de solicitare. S-au făcut simulări cu niște sume de bani. A oprit mașina, s-a dus în spate și susține că a lovit-o. A decis s-o ducă acasă. Spune că a legat-o în dormitorul lui, dar nu foarte strâns la picioare. Putea să facă pași, chiar și legată. I-a pus la ochi o bandă adezivă, dar nu i-a legat mâinile. Inculpatul a plecat de acasă, dar a spus că avea două, trei telefoane, pe care le avea în acea încăpere. Știa că telefoanele nu funcționează. A plecat la farmacie, la rugămintea Alexandrei, care i-a scris pe o hârtie ce să-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie. S-a întors și a văzut telefonul aprins. A presupus că a sunat poliția. A avut un exces de furie, pentru că-i spusese să nu se atingă de nimic. Îi lăsase doar televizorul deschis. I-a aplicat o lovitură peste față care a dus la decesul Alexandrei. A încercat să o resusciteze, dar nu a reușit. Era în jurul orei 12”, a relatat avocatul, inițial.

Farmacista a negat că agresorul ar fi venit să cumpere cremă în ziua în care a ucis-o pe fată. Acesta a declarat că îl cunoaște pe agresor pentru că a cumpărat mereu de la ea medicamente pentru răceală. Femeia susține că i s-a părut a fi un om normal.

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuința sa, de pe Calea Craiovei, lângă piața din Caracal.

Vezi și:Vești importante despre tichetele de masă! La ce valoare vor rămâne acestea

Vești pentru mii de români! Facilități pentru clienții acestei bănci

Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului, suspect de delapidarea unei sume uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare