sursa foto:  digi24.ro

CTP îl face ‘sac cu rahat’ pe ÎPS Teodosie după ce prelatul ‘i-a luat apărarea’ lui Vladimir Putin

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit la adresa Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, în direct, la postul de televiziune Digi24. Acesta l-a numit „sac cu rahat” pe înaltul prelat, după ce a declarat că Vladimir Putin nu a distrus ctitoriile pe care le-a ridicat, scrie stiripesurse.ro

 

 

„E un sac cu rahat. A și spus Mache că e mare păcat să intri într-o biserică catolică. Ce spune domnul Bănescu? (…) Nu pot să nu fiu de acord 100% cu ce spune domnul Vasile Bănescu, dar nu pot să nu întreb. Și? Și ce fac? Individul ăsta poartă acele haine. El slujește în continuare.

Eu am auzit cazuri de preoți care au fost opriți din slujit pentru alte infracțiuni. De ce nu se ia nicio măsură împotriva acestui ins. Avem de-a face cu un cinism și nu se ia nicio măsură împotriva lui. Face rău ideii de umanintate. Individul ăsta este român și face rău României cu astfel de declarații și părerii oamenilor despre țara asta cu astfel de declarații de o nemernicie greu de imaginat”, a declarat CTP la Digi 24.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare