sursa foto:  mondonews.ro

Cum va fi oprit Traian Băsescu să candideze la parlamentare?

Președintele Traian Băsescu a anunțat că se gândește serios să candideze la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Acesta a spus că numai dacă sondajele i-ar arăta că ar trage PMP în jos, ar renunța să se înscrie în lupta pentru un loc în Parlament.

Jurnalistul Radu Moraru, care s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin multe emisiuni pe care le-a făcut alături de Traian Băsescu pe când acesta era președinte, anunță că liderul PMP ar urma să fie arestat. Conform lui, totul e un efect al faptului că PMP ar avea o ascensiune și că Băsescu ar fi încălcat un ordin de a nu candida.

Vezi și Poze cu „Cucuveaua Mov” a lui Kovesi și Ghiță! Chiar există!

Moraru îi cere lui Băsescu să facă o spovedanie publică și îi oferă spațiu la televiziunea sa.

”Din informatiile mele, in urmatoarele zile se va pune in aplicare ordinul de arestare a lui Traian Basescu. Misiunea convine de minune atit PSD, PNL, Kovesi cit si Presedintelui Iohannis.

PMP-ul lui Basescu poate fi imprevizibil in alegeri iar TB a incalcat ordinul de a nu candida in aceste alegeri! Ori TB este pe Listele PMP.

Vezi și De unde moștenesc copiii inteligența – de la mamă sau de la tată?

Nu cred ca Basescu este atit de naiv sa nu stie ce il asteapta. Asa ca, ii propun, inainte de „impuscariere”, sa vina cu o Spovedanie publica la NASUL TV, intr-o editie speciala! Totul sau Nimic !

Promit citeva zile de dezvaluiri in direct ! Desigur, daca fostul sef al Statului va fi de acord ! Waiting…”, e mesajul postat de Radu Moraru pe nasul.tv, citat de stiripesurse.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare