sursa foto:  bitpress.ro

Dacia revine în forță, după ce a fost lovită de coronavirus! Noi măsuri luate în regim de urgență

Gigantul Dacia repornește motoarele, după ce a fost lovit de coronavirus. Angajații de la Uzinele Dacia au revenit la muncă, după o lună de pauză.

Decizia de reluare a activității a fost luată după verificări făcute de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, care au stabilit că angajații pot reveni la serviciu în condiții de siguranță.

S-a început lucrul din plin în toate departamentele. Am luat noi măsuri în ceea ce priveşte coronavirusul în sensul că se vor face minim 20 de testări pe zi pentru a identifica pe cei care sunt infectați. Important este că am început lucrul şi producţia va fi în cote normale”, a declarat Ion Iordache, vicepreședintele sindicatului Automobile Dacia, potrivit romania-actualitati.ro.

În luna iulie, zeci de angajați au fost confirmați cu Covid-19

La finalul lunii iulie, cel puțin 60 de angajați ai Uzinelor Dacia au fost testați pozitiv cu COVID-19, după cum au declarat atunci reprezentanții Prefecturii Argeș, scrie b1.ro.

Oficialii Dacia au anunțat că mai mulți angajați sunt infectați cu SARS-CoV-2, însă nu au precizat care este numărul acestora.

Vezi și

EXCLUSIV Transfer de trupe în Poliția Română! Medicii veterinari devin polițiști

Caracatița rubedeniilor din Primăria Iași, condusă de Mihai Chirica: 51 de familii angajate în instituție

Scenariu-bombă: Klaus Iohannis a început să caute urgent soluții pentru a-l da jos pe Ludovic Orban

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare