sursa foto:  antena3.ro

Dan Barna face praf PNL și UDMR! ‘Un USR-PLUS care vrea ca toate reformele să devină cât mai repede realitate, ceilalți doi parteneri având ritmuri diferite’

Vicepremierul Dan Barna face praf partidele partenere. Barna susține că USR-PLUS vrea ca toate reformele promise în campanie să devină cât mai repede realitate.

Pe de altă parte, USR-PLUS ar fi tras înapoi de celelalte partide cu care se află la guvernare: PNL și UDMR.

Suntem într-un context în care în care votul cetăţenilor români ne-a spus foarte clar că România trebuie să fie condusă de o coaliţie de trei partide, aceasta este realitatea. Sunt trei partide cu viteze diferite de reformă, de intenţie de reformă. Un USR-PLUS care vrea ca toate reformele din programul de guvernare să devină cât mai repede realitate, ceilalţi doi parteneri având ritmuri diferite pe un subiect sau altul.

(…) Este şi acest context electoral intern în PNL care nu nu favorizează să spunem. Pensiile speciale ale primarilor, de exemplu. Sunt prorogate, puteau fi eliminate doar că actualul context politic nu încurajează…Unele dintre reforme asupra cărora să zicem că ar exista în principiu disponibilitate, în realitate nu sunt acum pe agenda şi vor fi sper eu din octombrie încolo”, a declarat Barna, în cadrul emisiunii Insider Politic, de la Prima TV.

Vezi și Asta da luptă cu mafia! Clotilde Armand aduce la Sectorul 1 o firmă cu legături cu Cosa Nostra

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare