sursa foto:  adevarul.ro

Dan Barna, mesaj pentru Marcel Ciolacu: ‘Mă îndoiesc că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini gluma de moțiune de cenzură’

Copreședintele USR-PLUS, Dan Barna, a reacționat după afirmația făcută de Marcel Ciolacu că mai mulți parlamentari ai puterii ar vota pentru căderea Guvernului Cîțu.

„E o glumă. Nu am fost contactat şi mă îndoiesc că domnul Ciolacu îşi face vreo speranţă, alta decât în glumă, că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini gluma de moţiune de cenzură pe care a anunţat-o”, a declarat Dan Barna, ca reacţie la afirmaţiile lui Marcel Ciolacu referitoare la faptul că, pentru succesul moţiunii de cenzură, există deja negocieri inclusiv cu mai mulţi parlamentari ”angrenaţi în arcul guvernamental”.

Cât despre faptul că social-democraţii sunt pregătiţi să preia guvernarea în cazul unor alegeri anticipate, Dan Barna a spus că acesta este rolul PSD-ului „să rămână în opoziţie permanent pregătit, eu sunt de acord cu această linie”, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Se pregătește debarcarea Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR. Marcel Ciolacu, dezvăluiri din spatele cortinei: ‘Negociem deja cu mai mulți parlamentari’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare