sursa foto:  digi24.ro

Dan Barna și Cătălin Drulă îl ignoră pe Florin Cîțu! ‘Subiectul este închis’

Vicepremierul Dan Barna și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, fac scut în jurul directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, după ce premierul Florin Cîțu a cerut demiterea acestuia.

Mai întâi, Cătălin Drulă i-a luat apărarea lui Vizante, apoi și vicepremierul Dan Barna a precizat că nu se pune în discuție demiterea șefului CFR Călătători.

Domnul director de la CFR Călători și-a prezentat scuzele ieri și subiectul pentru mine e încheiat, dar există o evaluare a mandatului dumnealui. Are un mandat conform legii de 4 plus două luni, așa sunt mandatele – cu o evaluare interimară la 4 luni și una finală la 6 luni. Acest termen de 4 luni se împlinește pe 19 august”, a declarat Drulă.

Trebuie să evaluăm oamenii în funcție de activitățile lor și nu neapărat după o declarație. De trei luni de zile acest om a început să facă schimbări semnificative la CFR Călători. Suiectul este închis”, a spus Barna.

Nu ajută pe nimeni o isterie falsă. Să nu mai dăm informații greșite. Am siguranța că au fost mai mulți copaci pe acea cale ferată. Nelucrând la calea ferată, pe partea tehnică nu avem unde să ajungem. În realitate e foarte frumos să se spună – să trimitem un autocar. Dacă ești pe câmp, la 2 noaptea, nu poți să trimiți autocare cu elicopterul”, a mai declarat Barna.

Florin Cîțu a cerut demiterea lui Vizante

Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a spus, pe Facebook, Florin Cîțu.

Vezi și

Documente. Clotilde Armand combate ‘știrile false’ cu informații eronate

Polițiștii cer demisia Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, după declarația lui Dan Barna: ‘Constatăm cu stupoare că este pe altă lume’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare