sursa foto:  antena3.ro

Dan Bittman îl spulberă pe Iulian Bulai: ‘Nu o spun ca să-l jignesc, ci o spun ca să înțeleagă că nu are ce să caute nici măcar într-o discuție’

Artistul Dan Bittman a lansat un atac dur la adresa deputatului USR, Iulian Bulai, după ce a fost criticat de acesta cu privire la programul de Revelion de la TVR la care a participat. 

 

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă.

Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman.

 

Dan Bittman îl ironizează pe deputatul USR, Iulian Bulai. „În 1989, bătea pasul de defilare pe sub masă”

 

Bittman l-a criticat în termeni duri şi pe deputatul USR, Iulian Bulai care a afirmat că „TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.

„Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă.

Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a mai spus Bittman.

„Am văzut ce s-a întâmplat în decembrie 1989, spre deosebire de domnul Bulai. Domnul Bulai nu ştiu dacă se născuse în vremea respectivă şi cred cu tărie că avea o vârstă atât de fragedă încât bătea pasul de defilare pe sub masă. Nu o spun ca să-l jignesc, ci o spun ca să înţeleagă că nu are ce să caute nici măcar într-o discuţie nici măcar directă, nici indirectă cu mine sau alţi reprezentanţi ai generaţiei mele.

Generaţia mea se opune total minciunii, se opune total acestei aberaţii care a început ca o caracatiţă să înghită România şi asta o să o spun până la moarte”, a adăugat el, conform româniatv.net.

Citește și:

Scandalul dintre polițiști și Guvern continuă: ‘Este mai gravă decât înghețarea drepturilor salariale’

Bătaie de joc? Clotilde Armand trebuie să dea explicații! Parcul Elisabeta Rizea, inaugurat de Armand pe final de 2020, se află în litigiu?

Mare atenție, șoferi! Au loc schimbări importante în acest an

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare