Dan Bucura, ieșire dură la adresa lui Ludovic Orban: Nu, Orbane, nu e treaba lor! Neșcoliții sunt ai tăi!

Jurnalistul Dan Bucura a avut o ieșire dură la adresa premierului Ludovic Orban, pe pagina de socializare. 

Printre altele, Bucura îi reproșează lui Ludovic Orban menținerea în funcție a șefului Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu.

„Pentru cei care chiar vor să înțeleagă, haideți să vă explic de ce sunt atât de supărat pe Ludovic Orban! Îi exclud din start pe troli, postaci PNL sau pe cei dispuși să moară cu partidul în suflet..

La fel ca mulți dintre voi, mi-am pus speranțe mari în noua guvernare, care trebuia să facă uitată perioada Ciumei Roșii. Pentru cine nu știe, am luptat gazetareste cu acel flagel, mult mai mult decât jurnaliștii care se bat astăzi cu pumnul în piept. În emisiunile lui Rareș Bogdan, alături de Oreste, Oana Stanciulescu, Stelian Negrea, Bogdan Comaroni, noi chiar am strigat Jos Ciuma Roșie! Ca să avem asta:

– Șeful Grupului de comunicare strategică, celebrul Andi Manciu, își bate joc de cifrele îmbolnăvirilor. Se bâlbâie, le încurcă și le întoarce ca la Ploiești. Între timp, aflăm că omul, girat de Orban, al cărui consilier este, nu are nici facultate! Cică nu ii trebuie! Adevărul e că trebuie să ai o doză mare de nesimțire, să te cocoți acolo fără studii. Orban tace mâlc

– Prefectul Capitalei, reprezentantul guvernului, pleacă în concediu fix acum câteva zile, înainte ca scenariul roșu să fie oficial anunțat! (noroc cu aritmetica lui Manciu, că altfel eram demult pe roșu). Prefectul Cojanu (de altfel un ilustru necunoscut) nu doar că e în concediu, dar intră ieri și la un post TV să se facă de tot de râs. Omul nu cunoaște cifra exactă a îmbolnăvirilor din orașul pe care îl conduce! Își motivează scăparea spunând că era la cumpărături! Ieșirea sa îl face până și pe CTP, jurnalist de dreapta, să îl catalogheze drept „dobitocule perfect”. Ce face Orban în acest timp?! Iese de la TV și ii explică lui Marian Ceaușescu că va verifica el cine e subprefecta, că e posibil să joace cu PSD. Despre dobitocul pus de el nu suflă o vorbă!”

– Adăugați-l la listă și pe șeful de la Spălarea Banilor, pus tot de el. Mă refer la impostoriul fără diplomă de Bac, săltat de DNA! Reacția lui Orban: „Ghinion, ne-a păcălit! E treaba lui..”

Nu, Orbane, nu e treaba lor! Neșcoliții sunt ai tăi!”, este mesajul lui Bucura.

Vezi și

EXCLUSIV Firma mamei omului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Medicul Virgil Musta, avertisment dur: ‘Secția noastră de ATI este plină. Încă nu am ajuns să alegem, dar să știți că nu suntem departe’

EXCLUSIV Abuz al Poliției Române! Un fost colaborator acuză: ‘Asta înseamnă hărțuire, teroare!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare