sursa foto:  Facebook/Libertatea

De la meteo în sutien și bikini la secretar de stat în Guvernul Grindeanu – cum a fost posibil

La vremuri trecute, EI, la vremuri noi, copiii lor. Cam acesta este principiul pe care se bazează mai toate partidele politice, atunci când ajung la putere. Este și cazul PSD, care vrea cu tot dinadinsul să transforme administrația publică într-o oază mondenă, de etalat ținute și mașini scumpe. Mai ușor însă cu competențele profesionale, care par să nu aibă nicio valoare în ochii premierului Sorin Grindeanu.

În urmă  cu câteva zile, acesta a numit-o șefă peste toți funcționarii publici din România pe Andreea Arcan Apostol, în vârstă de 27 de ani.  Mai exact, tânăra ocupă acum funcția de vicepreședinte în cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), funcție cu rang de secretar de stat.

Ce o recomandă? Evident FAMILIA sau în traducere pilele și nepotismul. Mama ei este senatoarea PSD de Neamț, Emilia Arcan, o piesă tare în ecuația PSD din zona Moldovei.

Andreea Arcan s-a remarcat în urmă cu câțiva ani prin prestațiile ei de prezentatoare meteo în sutien și bikini, în plină stradă. Proba făcea partea dintr-un concurs Kanal D care-și căuta gazdă pentru rubrica vremea. Fiica celebrei senatoare nu a câștigat concursul, dar s-a angajat ca și realizatoare la Giga Tv, postul patronat de Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, fostul primar de la Piatra Neamț, actualmente aflat în închisoare pentru infracțiuni de corupție.

Vezi și S-a lansat la OTV, iar acum este cel mai BOGAT actor din România! Despre cine este vorba

Fake news Antena 3 despre Sebastian Ghiță? Despre ce este vorba – dezvăluiri în exclusivitate

Andreea a studiat la Universitatea Babeș – Bolyai, Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, iar ulterior a absolvit și cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Dimitrie Cantemir. Deși este evident că tânăra de 27 de ani și-a dorit să urmeze o carieră în televiziune, pentru că visul său nu a devenit realitate, probabil, ca și consolare, a primit de la PSD o funcție cheie în administrația publică, extrem de populată de copii de politicieni sau amante care au eșuat pe plan profesional.

Andreea este căsătorită, iar nunta a fost una extrem de fastuasă, amfitrion fiind chiar Daniel Buzdugan, recunoscut pentru glumele de la Radio Zu.

În acest context, nu este de mirare că ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu dorește să dubleze, tripleze salariile funcționarilor publici. Probabil de aceste creșteri vor benficia tot… copiii lor, în timp ce restul vor câștigă ca și până acum sau chiar mai puțin odată cu introducerea impozitului progresiv, pe care PSD face eforturi să-l strecoare sub diferite denumiri.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare