Decizia care vizează toți bucureștenii! Se aplică începând de astăzi

Pentru a limita răspândirea infectării cu coronavirus, vineri seară s-a luat decizia care vizează toți locuitorii din București. 

 

Mai exact, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a decis, vineri seară, că toate parcurile din Bucureşti se vor închide începând de sâmbătă, 28 martie.

O altă decizie luată este aceea de a pune mai multe hoteluri din Bucureşti la dispoziţia medicilor, mai ales a celor care activează în această perioadă în spitalele de boli infecţioase. Ei se pot caza în aceste hoteluri dacă doresc să se izoleze şi să nu-şi pună familiile în pericol acasă, scrie digi24.ro.

“Cu privire la transportul public în comun, începând de săptămâna viitoare, acesta va fi redus, astfel încât, în timpul săptămânii să lucrăm cu parcul auto de pe perioada sfârșitului de săptămână din perioadele normale.

Am făcut mai multe simulări, mai multe calcule, având în vedere că mai mulți angajatori și-au redus drastic programul de lucru, se lucrează foarte mult de acasă, dar totuși trebuie să asigurăm transportul public în comun pentru cadrele medicale, pentru cei care lucrează în zona de utilități publice, pentru farmaciști, pentru vânzătorii din magazine, pentru reprezentanții presei. Deci, este nevoie în continuare și de transport public în comun, dar dimensionat la noua situație”, a declarat primarul Bucureștiului  pentru B1TV.

 

Vezi și  Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare