sursa foto:  economica.net

Decizie fără precedent! Ce cunoscut lanț de hipermarketuri se transformă în mall

Un celebru lanț de hipermarketuri ia o decizie fără precedent în țara noastră. Acesta a decis să-și reinventeze galeriile comerciale pentru chiriași și propune o experiență nouă de cumpărături.

Ca atare, el creează prima sa zonă de Food Court și deschide un spațiu nou de cumpărături în exteriorul magazinului, după un concept de open mall. Este vorba de Kaufland.

Prima galerie care va fi transformată se află în cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Văcărescu, Bucureşti, urmând ca acest concept să fie extins treptat şi în alte magazine din reţea.

Potrivit unui comunicat de presă, în interior, zona de Food Court găzduieşte restaurante, patiserii şi cafenele pentru toate gusturile, precum Stradale şi Cafeneaua Mitzu, prima cafenea lansată de Chef Foa, Salad Box, Noodle Pack, Thai Scoops şi Tip Top, informează capital.ro.

Tot aici, foarte curând va fi inaugurată o unitate şi marea franciză americană de restaurante SUBWAY. Separat, în galerie rămân disponibile două puncte nonfood – farmacia Sensiblu şi un magazin Xpress de difuzare a presei. De asemenea, în exteriorul magazinului, compania a extins galeriile comerciale prin containere special amenajate, care găzduiesc magazine ale chiriaşilor în incinta parcării, menționează sursa citată.

Vezi și După rachetele Patriot, americanii mai au o AFACERE pentru țara noastră! Cu ce propunere vin ACUM

Fondatorul Untold se confesează: boala năucitoare care l-a făcut să renunțe la tot

Deloitte ne lămurește: ce se va întâmpla de fapt cu salariile angajaților din privat. Cresc sau scad?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare